Shiften – Schuiven naar een andere Frequentie

Net als een piano heeft ons lichaam het nodig om af en toe weer gestemd te worden. Stem, stemmen, stemming. Wat is je stemming op dit moment? Anders gezegd wat is je frequentie, wat zend je uit? Het is goed je hiervan bewust te zijn want het bepaalt je realiteit, je schepping.
 
images
 
In deze tijd zijn veel begrippen niet meer zoals we ze gewend zijn, en ze zijn het waard om weer opnieuw te bekijken en eventueel te herdefiniëren. Neem het begrip ‘helen’ bijvoorbeeld. Je kunt er een leven lang mee bezig zijn, met (weer) heel worden. Helen heeft tijd nodig, toch is dit ook maar een (oud) idee.
 
In plaats van helen kun je denken in de term ‘shiften’, of schuiven. Je schuift van de ene vibratie in de andere. Als je denkt aan helen zit hier doorgaans veel meer een gevoel van tijd aan vast. Maar schuiven, shiften, ofwel het veranderen van je frequentie, kun je met elke vingerknip doen.
 
Het meest eenvoudige is om aan iets te denken wat je blij maakt, iets wat je graag tot stand wilt brengen in je leven. Dat kan groot of klein zijn, zolang je je maar bewust bent van je gedachten en wat dat doet met je gevoel. Je gevoel is de sleutel tot je frequentie en daarmee schep je je realiteit.
 
images-4
 
Hierbij kan je stem een mooi hulpmiddel zijn. Je stem heeft een enorme potentie, in je keel zit de hoogste concentratie van zenuwcellen in je lichaam. Je kunt een intentie zetten dat je je energetische veld schoonmaakt met tonen en geluid. Je energetische veld dat je subtiele lichamen bevat creëert je fysieke lichaam. Als je iets verandert binnen dit veld, door bijv. met toon en klank te werken, verander je je lichaam.
 
Je kunt je chakra’s een voor een nagaan tot je een toon vindt die je bekkenbodem doet vibreren. Dan ga je door naar je buik enz. Het kan zijn dat je je bewust wordt van oude overtuigingen en ideeën die naar boven komen, dit zijn de filters waardoor je de wereld waarneemt. Bekijk ze, en besluit wat je ermee wilt, houden of transformeren. Als je last hebt van emoties als pijn, boosheid of angst, focus dan op wat je voelt en maak met je stem het geluid van deze emotie. Op deze manier kun je je energieveld weer in balans brengen.
 
Unknown
 
Als je geluid of klank maakt hoeft het niet hard te zijn, maar speel met toonhoogte en klinkers, en probeer te voelen en te horen wanneer je iets raakt doordat je toon expandeert of helderder wordt. Hierbij staat je lichaam centraal en zijn de volgende vragen het belangrijkst: Hoe voelt mijn lichaam, en welke emoties voel ik? Probeer daarnaast ook innerlijk te kijken hoe het geluid eruit ziet, heeft het een kleur, is het in beweging, hoe voelt het? Speel ermee, doe niet te serieus, want dat verlaagt je frequentie…..
 
Ik wens je veel plezier met stemmen!

 

Inspiratie: Channeling van het Pleiadische Collectief van de 9de dimensie door Wendy Kennedy

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

1 gedachte over “Shiften – Schuiven naar een andere Frequentie”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.