13 Maart start van gratis online mini cursus – Verbind je met de Magie van je Innerlijke Kind

Doe je mee met deze korte en krachtige cursus? Kijk ook even naar het filmpje aan de rechterkant van deze pagina. Tussen de lessen zitten telkens 2 dagen. Hieronder wat reacties van vorige deelnemers:

 

‘Heerlijk duidelijk. Geen gedoe en terug naar mijn gevoel. Daar ligt ALLES. Bedankt Rozemarie!’

 

‘Het heeft me geholpen beter contact te krijgen met mijn innerlijke kind, ik realiseer me dat het eerder meer een mentaal concept of een stem was, en nu voel ik er fysiek meer contact mee en kan dus ook meer bij de emoties komen, nog voorzichtig maar toch, dus…..top!! Bedankt!!’

 

‘Mooi gedaan, erg duidelijk en helder. En ik vind het pittig en heb nog niet alles uitgewerkt. Ik ben blij dat het magische kind zo veel meer er bij is gekomen. Ik voelde angst voor de heftigheid van mijn emoties en gevoelens. Nu voel ik daar ruimte en opluchting. Dat geeft vertrouwen en kracht, dat is heel fijn.’

 

Je kunt je hier inschrijven. Het werkboek met de opdrachten ontvang je op 13 maart samen met de eerste video. Je kunt zelf kiezen of je toegevoegd wilt worden aan de besloten Facebook groep. Tot 13 maart!

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.