5 Gouden Tips in de praktijk!

Super bedankt voor de 5 Gouden Tips E-book.
Een week of 2 geleden waren we in een bouwmarkt naar iets aan het zoeken en waar ik dan vaak last van heb is de irritante muziek die ze laten horen. Moeilijk om dan te concentreren. Op een bepaald moment realiseerde ik me dat ik naar m'n buik moest gaan ademen. Het bizarre was dat ik misschien 5 a 10 minuten later me realiseerde ik me niet meer ergerde  aan de storende muziek. Ik had duidelijk m'n focus gelegd op zoeken naar de juiste spullen die we nodig hadden.
Echt super. Dat ga ik veel vaker toepassen. Heel erg dank je wel, ook namens Coby,
RobertJan

Dit berichtje kwam net binnen. Heb je mijn gratis e-book met 5 Gouden Tips nog niet aangevraagd? Dat kun je hier doen.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.