14 & 15  November 2018

Op Stap met je Innerlijke Kind

Neem je natuurlijke kracht weer in bezit door je (meer) te verbinden met je innerlijke kind

 

Beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur in Op 't Hoff in Nijnsel (Noord-Brabant)

Kijk hier voor alle informatie.


29 & 30 September 2018

 Masterclass Multidimensionaliteit en Helen met Klank

Beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur in Op 't Hoff in Nijnsel (Noord-Brabant)

Kijk hier voor alle informatie.


9 Juni 2018 live sessies in Sittard

 
Op zaterdag 9 juni ben ik in Sittard voor individuele sessies. Wil je graag je multidimensionale velden ervaren en je er meer mee verbinden? Ben je nieuwsgierig naar hoe diepgaand klank kan werken voor jou? Heb je vragen over bepaalde thema's als je innerlijke kind, of hoe je je energie meer kan managen? Wil je graag een afspraak, mail dan vòòr 7 juni naar info@rozedraak.nl
 

 


17 Maart 2018 live sessies in Sittard

 

Op zaterdag 17 maart ben ik in Sittard voor live sessies. Wil je ervaren hoe diep op jouw afgestemde klanken kunnen werken, speelt er een thema voor je waar je helderheid over wilt, heb je fysieke klachten, wil je weten hoe je beter met je hooggevoeligheid kunt omgaan? Mail naar info@rozedraak.nl voor een afspraak vóór 15 maart, dag!

 


9 & 10 Februari 2018 live sessies in Sittard

 
Op 9 & 10 februari ben ik in Sittard voor individuele sessies. Wil je ervaren wat voor een diepgaand effect klanken hebben op je systeem, is er een thema wat speelt waar je graag helderheid over wil hebben, zit je op het autisme spectrum, of ben je burnt out? Maak een afspraak en mail naar info@rozedraak.nl, ook als je vragen hebt. Avonduren zijn ook mogelijk.
 
Erg fijn! Enorm bedankt voor deze mooie en verhelderende sessie. Wat was het ontzettend nodig en wat heeft me goed gedaan. Ook ben ik enorm blij met de tips de je me hebt aangereikt en de dingen waarvan je me bewust hebt gemaakt. Dankjewel daarvoor!
A.
 
Kristal Rozemarie Heggen


8 & 9 december 2017 live sessies in Sittard

 

Alle sessies zijn erop gericht om (weer) helder te kunnen varen op je innerlijke kompas zodat je een helder gevoel van, en uitgelijnd bent met je roeping in dit leven. Je kunt aanwezig zijn met meer zelfvertrouwen, authenticiteit en gemak.
 

Dit was echt heel fijn en is de noodzakelijke stap voor me geweest. 
Er gebeurde straks iets heel aparts: opeens was het zo helder en vooral heel goed te voelen (nu nog!) in mijn wortel-en sacraal chakra. Leek op een helder inzicht: Voelde als thuiskomen deze gewaarwording.
Als ik je opname heb, zal ik het zeker nog eens aandachtig naluisteren op dit.
D.

 
Je kunt een afspraak maken door te mailen naar info@pinkdragon.nl, avonduren zijn ook mogelijk.
 


27 & 28 oktober 2017 live sessies

 
Je kunt voor deze data een individuele sessie boeken. Er kan in 1 sessie enorm veel in gang gezet worden. We werken in co-creatie samen om die thema’s te belichten die voor jou op dit moment van belang zijn. Deze thema’s kunnen zeer divers zijn; van burn-out, angsten, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke kind, tot meer inzicht in je multi-dimensionaliteit. Klank vormt een belangrijk onderdeel in deze sessies, je krijgt na afloop ook een opname zodat je hier zelf verder mee kunt werken.

 
“Enorm bedankt voor deze mooie en verhelderende sessie. Wat was het ontzettend nodig en wat heeft me goed gedaan. Ook ben ik enorm blij met de tips de je me hebt aangereikt en de dingen waarvan je me bewust hebt gemaakt. Dankjewel daarvoor!” Astrid
 
Wil je graag een afspraak maken, mail mij s.v.p. op info@pinkdragon.nl, avonduren zijn ook mogelijk. Je kunt op de healing/reading pagina van deze site meer informatie lezen.
 


12, 13 & 14 oktober 2017 live sessies

 
Op deze data kun je een individuele sessie boeken in Sittard, Limburg. Met klanken werken die specifiek zijn afgestemd op jou, is mijn specialiteit. Alle dimensies komen hierbij aan bod, we werken in het moment in co-creatie samen om je magische innerlijke kind weer meer te leven. Het kan gaan om je fysieke lichaam, om burn-out klachten, angsten, je verbinding met je multidimensionale zelven of je volgende stappen op je spirituele pad.
 
Je kunt op de healing/reading pagina van deze site meer informatie lezen. Voor een afspraak mail s.v.p. naar info@pinkdragon.nl, avonduren zijn ook mogelijk.
 


21, 22 & 23 september 2017 live sessies

 
Op 21, 22 en 23 september ben ik weer aanwezig in Sittard voor individuele sessies. Het doel van een sessie is om in co-creatie samen te werken, en in het moment die thema’s te belichten die je tegenhouden op jouw levenspad, zodat ze getransformeerd kunnen worden.
 
Dit betekent in de praktijk dat je je weer onbevangen, blij, en energiek voelt en van het leven kunt genieten. Dat je weer durft te vertrouwen op je gevoelens en je intuïtie. Dat je rust en veiligheid in jezelf ervaart, je vrij voelt in het contact met mensen en gelijkwaardige en gezonde relaties opbouwt. Dat je gaat staan voor waar je in gelooft en je ruimte inneemt. Zodat je een onwankelbaar lichtbaken in de storm kunt zijn.
 
Je kunt op de healing/reading pagina van deze site meer informatie lezen. Voor een afspraak mail s.v.p. naar info@pinkdragon.nl, avonduren zijn ook mogelijk.
 

 

3 & 4 augustus 2017

 
Op 3 en 4 augustus ben ik in Sittard voor individuele sessies. Ik werk met speciaal op jou afgestemde klanken met mijn stem, contrabas, en kristallen klankschalen. De opname van de sessie stuur ik je naderhand toe. Wil je een sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling? Maak een afspraak en stuur een mail naar info@pinkdragon.nl, of kijk op deze site voor meer informatie, ik zie je mail graag tegemoet.

 

1 Juli - 1 Augustus 2017

 
Artist-in-residence op het eiland Skomvaer in de Røst archipel in het noorden van Noorwegen.
Het doel is om alternatieve wegen te vinden om te navigeren, te scheppen, en te 'zijn' in deze wereld.
Je vindt hier meer informatie.


29 & 30 juni 2017

 
Op deze data kun je een live sessie boeken in Sittard, Limburg. Wil je ervaren hoe diepgaand het effect is van op jou afgestemde klanken? Wil je meer bewustzijn op je multidimensionaliteit, heb je fysieke klachten, of last van angsten, vind je het moeilijk om met je hooggevoeligheid om te gaan, ben je uitgeput, heb je vragen over bepaalde thema's in je leven? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak via het contactformulier van deze site, of mail naar info@pinkdragon.nl
 


18 & 19 maart 2017

 
Op deze data ben ik in Geleen, Limburg, voor individuele live sessies. Wil je graag een sprong maken in je persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. De thema’s die aan bod kunnen komen zijn zeer divers; van multi-dimensionaliteit tot fysieke klachten, van hooggevoeligheid tot burn-out. Ook voor vragen kun je mij mailen via het contact formulier op deze site.
 


13 Maart 2017 start van gratis online mini cursus

"Verbind je met de Magie van je Innerlijke Kind"

 


 

3 Video lessen met als thema hoe je de kwaliteiten kunt leven van je natuurlijke of magische innerlijke kind:
 
1. Wat is het innerlijk kind en hoe maak je er verbinding mee
2. Waarom is het belangrijk dat je bewustzijn hebt over je innerlijke kind
3. Hoe kun je de kwaliteiten van je magische innerlijke kind leven
 
Wat levert het je op?
Levensenergie, je leeft meer vanuit je intuïtie, je neemt gemakkelijker je ruimte in.

+ Werkboek met creatieve opdrachten, en een besloten Facebook groep om ervaringen te delen en al je vragen te stellen.

Schrijf je hier in voor Verbind je met de Magie van je Innerlijke Kind. We starten op 13 maart, tot dan!
 

"Heerlijk duidelijk. Terug naar mijn gevoel, daar ligt ALLES.
Bedankt Rozemarie!"


24 Oktober - 19 December 2016

enlightened-belly-def

Verbind je met je Innerlijk Kind en leef je Leven in Vrijheid

In deze periode loopt het online programma Enlightened belly. Je kunt kiezen voor een Basis pakket of een VIP pakket. 8 Weken lang elke week een module, en in het VIP pakket ook live trainingsdagen op 4 en 5 november, plus individuele begeleiding.

Je kunt hier alles lezen over Enlightened Belly!


Je lichaam is je eigen database van informatie over jouw unieke goddelijke ZIJN

31 Juli 2016

Je Lichaam als Klankbord

 


Deze workshop wordt gegeven door Nicole Brants en Rozemarie Heggen
 
Je lichaam is je eigen database van informatie over jouw unieke Goddelijke ZIJN. Het bewustzijn kan niet uitbreiden, je licht kan niet sterker worden en je trilling kan niet verhogen zonder dat het lichaam meegaat in deze verhoging. Alles is EEN.
 
Wij, Nicole en Rozemarie, gaan in het moment in co-creatie. We gebruiken tools zoals klank en aanraking om op een diep niveau transformatie mogelijk te maken.
 
Plaats: Hofdwarsweg 57, 6161DE Geleen (L)
Tijd: 13:00 tot 17:00 uur
Investering: €65
 
Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.
Voor opgave mail naar info@pinkdragon.nl
 
Lees hier de volledige informatie van de workshop.


21 Juni 2016

De Rite van de Baarmoeder

't Hart op Zolder
Provincialeweg 66A
3998 JK Schalkwijk, bij Houten

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren,

de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. 

De Rite van de Baarmoeder is de 13de Rite van de Munay-Ki. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. Kijk hier voor volledige informatie.

Door: Energetisch therapeut, sound healer, musicus en Womb Keeper Rozemarie Heggen

NB: Bij mooi weer zal de Rite plaatsvinden op de uiterwaarden van de Lek.

Tijd: 14:00 tot ongeveer 17:00 uur

Investering: €45,-

Dit is de dag van de zonnewende, en net na volle maan. We vieren dit (voor wie wil) met een gezamenlijke picknick na de Rite.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@pinkdragon.nl. Nadat je hebt gereserveerd ontvang je een bevestiging en instructies over hoe je je kunt voorbereiden op de Rite, en wat je dient mee te nemen.


6 Juni 2016

BIMHUIS MONDAY MATCH

Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR, Amsterdam
20:30 uur, vrije entree

Samen met Kenzo Kusuda, danser en choreograaf, ben ik curator van de maandelijkse Monday Match in het Bimhuis in Amsterdam. We brengen improviserende dans- en muziek performers uit uiteenlopende hoek samen voor een inspirerende en grensverleggende voorstelling.


Sound Healers Exchange Day

17 April 2016

Werk je met klank en wil je graag andere sound healers ontmoeten, kom dan naar deze dag. Je vindt hier meer informatie.

Tijd: 11:00 - 16:00 uur

De locatie is 't Hart op Zolder in Schalkwijk vlakbij Houten, kijk op www.fredrikedewinter.nl

Bijdrage: We delen de kosten voor de ruimte

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@pinkdragon.nl


Je Lichaam als Klankbord

7 April 2016

La Source
Strucht 6, Schin op Geul
Zuid-Limburg

Samen met Nicole Brants geef ik de workshop  'Je Lichaam als Klankbord'  bij het vrouwennetwerk Female Connection in Zuid-Limburg.

Bloemen

Je lichaam is je eigen database van informatie over jouw unieke goddelijke ZIJN. Het bewustzijn kan niet uitbreiden, je licht kan niet sterker worden en je trilling kan niet verhogen zonder dat het lichaam meegaat in deze verhoging. Alles is EEN. Door je bewust te worden van de signalen van je lijf, en wat het van je vraagt, kom je in dieper contact met jezelf, en ben je o.a. in staat om jezelf te helen. Nicole en ik gaan in het moment in co-creatie, we gaan enkele tools gebruiken zoals klank en aanraking om op een diep niveau transformatie mogelijk te maken. Geheel volgens de missie van Female Connection: "Light your Fire".

Nicole Brants: www.brantsspiritualcoaching.nl

Deelname aan deze workshop is op uitnodiging: www.femaleconnection.nl


Enlightened Belly - Leef je Leven in Vitaliteit

20 & 21 Februari 2016

De Munnikhof
Munnikhofsestraat 28
6691 HH, Gendt
Gelderland

Een 2 daagse workshop voor vrouwen die zich met behulp van klank ten diepste met hun innerlijke kind willen verbinden, zodat ze hun volle potentieel kunnen leven.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop

Voor meer info over: De Munnikhof

Bloemen