Algemene voorwaarden en disclaimer

1. Annuleringsvoorwaarden sessies:
Consulten en sessies vinden plaats op afspraak.
Bij annulering of verplaatsing van een sessie tot 24 uur voor de gemaakte afspraak worden geen kosten gerekend. Bij annulering of verplaatsing binnen 24 uur wordt het gehele sessie bedrag in rekening gebracht. In overleg kan in sommige gevallen een live sessie omgezet worden in een sessie per telefoon of Skype.
2. Voor het volgen van de sessies, coachingstrajecten, en workshops is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Ben je onder behandeling (geweest) bij een psychiater, psycholoog of andere professionele hulpverlener en is je toestand nog niet geheel stabiel of gebruik je nog medicijnen, geef dit dan aan voordat je een sessie, traject of workshop boekt. Het wil niet zeggen dat ik niets voor je kan betekenen. Soms is er medeweten/ toestemming/ of overleg nodig met jou en je behandelend arts/specialist of huisarts. Gebruik je overmatig alcohol of drugs dan adviseer ik je geen sessie te boeken voordat dit probleem stabiel/behandeld is.
3. Een consult of workshop kan nooit een medisch advies van een arts of een medisch deskundige vervangen. Consulten en/of workshops kunnen een belangrijke aanvulling zijn op weg naar genezing en heling. Adviezen vanuit de consulten zijn niet bedoeld als vervanging voor reguliere behandelingen.
4. Ik adviseer je het tijdig zoeken van professionele medische zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van (online) informatie door mij verstrekt.
5. Bij acute medische klachten of psychische problemen en bij het verergeren van klachten of symptomen word je geadviseerd contact op te nemen met de eigen(huis)arts en daarnaast met mij voor holistische adviezen.
6. Ik ben niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na consulten, sessies, workshops, heen of terugreis.
7. Er worden geen toekomst voorspellingen gedaan. Wel kan het zijn dat er toch, tijdens een sessie of workshop, informatie over jouw toekomst doorkomt. Dit betekent niet dat ik hierop garantie geef.
8. Elke sessie en workshop heeft enkele uren tot weken tijd nodig om te integreren. Houd daarbij rekening met mogelijke uitwerkingen in je lichaam of in je geest. Uitwerkingen als bijvoorbeeld: spierpijnen, jeuk, puistjes, moeheid, kou, neerslachtigheid, boosheid, desoriëntatie, en/of een emotioneel verwerkingsproces. Heb je vragen hierover of blijft het te lang duren, neem dan gerust contact met me op.
9. Indien je een foto meeneemt van een andere persoon, dien je daarvoor vooraf toestemming te vragen aan de persoon op de meegebrachte foto als het gaat om readingsvragen, healing of meedoen aan een workshop. Als het gaat om een thema omtrent jezelf dan hoef je vooraf geen toestemming te vragen.
10. Je beslist altijd zelf wat je met de informatie uit de consulten, sessies, workshops en helende klankopnames wilt doen binnen de privésfeer. Wil je de informatie op een andere wijze gebruiken (bijvoorbeeld op een website openbaar maken) dan kan dit alleen met goedvinden van mij. Je dient hiervoor dus eerst contact met mij op te nemen voor toestemming.
11. De informatie uit de consulten, sessies, workshops en helende klankopnames is persoonlijk en wordt door mij niet aan derden verstrekt, tenzij in overleg met de cliënt in zijn/haar belang.