Chakra Healing Sounds

Om je proces van heling en uitdijen te vergemakkelijken, te verdiepen, en te ondersteunen, heb ik een 3-tal opnamen gemaakt voor het wortel chakra, het sacraal chakra, en voor het zonnenvlecht chakra.

Schrijf je hier in voor de klank helingen. Je ontvangt er elke dag een, met instructies, in je mailbox. Voor de opnames heb ik mijn contrabas, stem en kristallen klankschaal gebruikt, ga er lekker bij zitten of liggen. Enjoy!

Van de week luisterde ik weer naar jouw klankheling voor de wortelchakra en zonnevlecht chakra. Er kwam van mij uit een bijna fysieke beweging om in de klanken te kruipen. Daar spreekt dan zo’n verlangen uit.
Anita

……En bovenal ook de schitterende audio-opnames. Heel helend zijn ze en zo mooi jouw muziek!
Gonnie J

Ik geniet erg van de chakra healing sounds, brengt meer leven en bewustzijn in het hele ondergebied van mijn lichaam. Fijn! Dank!!
Gonnie H