Dolfijnen, toontaal en telepathie

 
Ik zag laatst een artikel van Jonathan Goldman, een Amerikaanse sound healing pionier, over toontaal en telepathie. Dit zijn begrippen waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben geweest, en die steeds belangrijker en normaal onderdeel van ons dagelijkse leven gaan worden de komende jaren. Want geluidsgolven zijn dragers van bewustzijn en gedachtevormen.
 
Als voorbeeld noemt hij de dolfijnen die in staat zijn om geluidsgolven te zenden en te ontvangen van 180,00 cyclussen per seconde. Dat is meer dan 10x sneller dan mensen kunnen waarnemen. Het menselijk gehoor heeft een maximum van 16,00 cyclussen per seconde. Dolfijnen kunnen multidimensionele holografische beelden projecteren op de geluiden die ze maken. In een serie van ‘klikken’ kan een dolfijn encyclopedische informatie coderen. Een andere dolfijn kan deze informatie ontvangen en begrijpen.
 
PD_Dolf_01
 

Wat is het verschil tussen deze geluiden en telepathie?

Het verschil is dat het ene fysiek geluid is wat gecodeerd is met gedachtevormen. Het andere is puur een gedachtevorm.
Er zijn oorspronkelijke culturen die een vorm van telepathie hebben ontwikkeld die ze over lange afstanden kunnen gebruiken, zoals de Aboriginals in Australië. Zij gebruiken geluid of klank nog steeds voornamelijk om te helen, of als een heilig middel om Goden en energieën aan te roepen en te eren. Gebroken botten zijn te helen met geluid. Energieën van voorouders worden in ceremonies binnen gebracht d.m.v. geluid.
 

Je zou je kunnen afvragen, waarom wordt er überhaupt geluid gebruikt?

Zelfs als het telepatisch communiceren hoog ontwikkeld is wordt er toch geluid gebruikt, omdat het een krachtige energie is die veel meer is dan puur een gedachtevorm. Het is een fysieke frequentie, een energie van de 3de dimensie. Zolang we in die dimensie zijn werkt het gemakkelijker en efficiënter om met geluid te communiceren.
 
We zijn echter op weg om in de nabije toekomst te leren om met anderen te communiceren via een harmonische taal. Een taal van toon en melodie, zonder woorden. Deze heeft al bestaan op aarde. We zijn er van weg geraakt en allerlei talen gaan ontwikkelen, tot het uiteindelijk op een soort van chaos is uitgelopen. Wat er tot geleid heeft dat globale communicatie is opgehouden te bestaan. Taal werd gebruikt voor communicatie, en muziek werd muziek. De muzikale taal of toontaal die er was verdween.
 
Deze toontaal heeft eeuwen geleden bestaan, en hij zal weer bestaan.
Hij gebruikt de energieën van boventonen, en degene die hem gebruikt werkt met het begrip; klank + visualisatie = manifestatie.
Veel mensen zijn zich hier al van bewust en experimenteren hiermee.
 
PD_Dolf_02
 
De dolfijnen en andere wezens helpen ons op vele niveaus om ons deze taal eigen te maken. Het is een vorm van communicatie die veel zuiverder is dan de onze, en als we het goed doen gebruiken we de juiste balans van ons hart en onze geest. Het is belangrijk bij alle klanken of geluiden die je schept je bewust te zijn van je intentie en visualisatie. Met als basis de energie van liefde, iets wat de dolfijnen altijd uitdragen. Ze zijn een schitterend voorbeeld voor ons!

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.