enlightened-belly-def

Verbind je met je innerlijke kind en leef je leven in vrijheid

Herken jij jezelf hierin?

je vindt het lastig om zichtbaar te zijn 
je vindt het moeilijk om 'nee' te zeggen
 je hebt het gevoel dat je nooit goed genoeg bent, een ander is altijd beter dan jou
je gaat vaak over je grenzen heen, of je laat anderen erover heen gaan
je reageert vaak overtrokken, je bent bang voor je eigen emoties, vooral je boosheid
je hebt een gevoel van leegte, alsof je jezelf verloren hebt
je blijft steken in heilloze en pijnlijke relaties
het lukt maar niet om dat te doen wat je leuk vindt of waar je goed in bent
je vindt het moeilijk jezelf op de eerste plaats te zetten
je weet niet hoe je met je gevoeligheid moet omgaan en hoe je jezelf kan beschermen
je hebt fysieke klachten die maar niet overgaan, ze worden zelfs erger
je bent voortdurend moe, je hebt weinig energie
je hebt soms depressieve gevoelens
je loopt telkens tegen dezelfde obstakels aan en bent er klaar voor om het roer om te gooien, maar je weet niet hoe

Ja? Dan is dit programma voor jou!

Waarom Enlightened Belly?

Ik heb dit programma ontwikkeld omdat ik weet hoe pijnlijk het is om heen en weer geslingerd te worden doordat je een goede basis in jezelf mist. Ik weet hoe het is om niet helemaal hier te zijn, aanwezig te zijn. Als nieuwetijdskind en hooggevoelige vrouw ben ik ervaringsdeskundige wat betreft in je lichaam komen en aarden. Alle stappen hierin heb ik zelf doorlopen. Ik ben een ervaren therapeut en klank heler, en weet exact hoe met deze thema’s te werken, wat een diepe transformatie mogelijk maakt. Je buik, je zetel van contact, intimiteit en creativiteit, speelt hierbij een cruciale rol.

Wat is Enlightened Belly?

Het programma Enlightened Belly rust op drie pijlers:

1. Verbinding maken met je lichaam
2. Omgaan met je emoties
3. Je ruimte innemen

Het is een online programma, d.w.z. dat je op ieder moment dat het jou uitkomt kunt inloggen om de modules te volgen.   Een centrale plaats in het hele programma heeft je innerlijke kind, welke met jou communiceert via je buik. Zij is je essentie, zij is het deel in jou wat in verbinding staat met je Bron en oneindig toegang heeft tot je levensenergie.

Daarnaast gaat het om het inzicht krijgen in, en het daadwerkelijk helen van de diepe innerlijke wonden die in de vrouwelijke energie zijn teweeg gebracht. De afwijzing van de vrouwelijke energie, en de ongelijke waardering van vrouwelijke en mannelijke energieën heeft tot veel pijn geleid bij zowel vrouwen als mannen. Ook deze thema's manifesteren zich vooral in de buik en in het bekken.

Dit programma begeleidt je naar de kern, en wijst je de weg hoe je zelf je natuurlijke kracht weer in bezit kunt nemen. Hoe je je ten diepste met jezelf kunt verbinden, zodat je je weer levenslustig en vitaal kunt voelen, en laat je ook spiritualiteit proeven. Het is een lange termijn investering waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Door jouw deelname aan Enlightened Belly:

♦ ontdek je hoe je jezelf kunt bevrijden van alles wat niet van jou is; oude patronen, overgenomen ideeën en overtuigingen

♦ leer je je grenzen kennen en bewaken, waardoor je in staat bent je te verbinden met anderen en bezigheden op een manier die je voedt

♦ herstel je je innerlijk kompas, je leert je intuïtie en impulsen te vertrouwen

♦ ga je ervaren hoe je krachtig EN kwetsbaar kunt zijn

♦ leer je de kracht van klank kennen; door zelf met klank te leren werken en klank te ontvangen, zul je dieper en sneller door lagen heengaan en ze los kunnen laten

♦ land je meer in je lichaam en op Aarde, d.w.z. je leert op een diep niveau verbinding met je lichaam te maken en te aarden

♦ zul je meer ontspannen en gecentered zijn ongeacht de situatie waar je je in bevindt

 

♦ ontwikkel je diepe compassie voor jezelf en voor anderen

♦ ga je staan voor jezelf en neem je je plek in met jouw unieke bijdrage

♦ ervaar je opluchting, ruimte, vertrouwen, (eigen)liefde, blijheid, levenslust, gezondheid, opwinding, verwondering, rust en inspiratie

 

Over Rozemarie

Mijn naam is Rozemarie Heggen en ik begeleid vrouwen, en mannen, om zich opnieuw te verbinden met hun authenticiteit, zodat ze in alle vrijheid hun unieke kwaliteiten en talenten kunnen leven.

In mijn leven staan twee dingen centraal, het innerlijk kind en klank. Ik voel een enorme liefde voor beide, aangezien alles hierin voor mij besloten ligt.

Dit universum waarin wij leven is gebaseerd op klank, vibratie of trilling. Via je innerlijk kind sta je in directe verbinding met de Bron, waardoor je vanuit die pure en onschuldige staat van zijn datgene weer in bezit kunt nemen wat je al bent: Een Schepper, die op elk moment dat hij daarvoor kiest zijn leven opnieuw kan uitvinden en verwondering en magie in zijn leven kan brengen.

Als kind, en nog steeds, voelde ik een onbedwingbare behoefte om klank te willen maken. De mensen in de omgeving waarin ik opgroeide hadden veel problemen met zichzelf waardoor ik geïsoleerd raakte, en opgesloten in mezelf. Door klank te maken kon ik zowel verbonden blijven met mezelf als met ‘buiten’. Ook door in de natuur te zijn, in het hoge gras te liggen, de wind, de wolken, de geuren en de rust, voelde ik me verbonden met het grotere.

Ik had een diep innerlijk weten dat ik in de kern heel was en dat het mogelijk is om vrij te zijn. Intuïtief voelde ik dat je kunt leven op een manier die in harmonie is met de natuurlijke wetten van dit universum; gebaseerd op liefde, en niet gebaseerd op angst. Ik heb me door het kind in mij laten leiden. Zij is mijn kompas. Door haar kon ik, en kan ik groeien, in mijn lichaam komen, de primaire vreugde voelen van het leven, die me voortdurend voortstuwt op alle gebieden. Allereerst in de verbinding met mezelf, en van daaruit met alles wat er is.

Mijn innerlijke zoektocht heeft ertoe geleid dat ik allerlei studies gedaan heb op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een achtergrond als energetisch-spiritueel therapeut, sound healer, yogadocent en professioneel musicus. Mijn werk bestaat uit het geven van individuele sessies, workshops en trainingen, en concerten en performances.

In al mijn bezigheden zijn begrippen als gelijkwaardigheid, respect en integriteit kernwaarden. Het is mijn missie om, samen met jou, het lijntje naar je levensvonk zo kort en schoon mogelijk te maken. Want hier ligt je schat die alles aanwakkert in je leven; je gezondheid, je creativiteit, je bewustzijn en je talenten. In het programma Enlightened Belly leer je hoe je je ten diepste met je innerlijke kind kunt verbinden, zodat je je leven weer in eigen hand kunt nemen, en vrij kunt zijn in de keuzes die je maakt.

Ben je er klaar voor om:

♦ je eigen plek en ruimte in te nemen en helemaal uit te dijen in wie je bent?

♦ te durven vertrouwen op je gevoelens en intuïtie?

♦ je vrij te voelen in het contact met mensen en gelijkwaardige gezonde relaties op te bouwen?

♦ je onbevangen, blij en energiek te voelen en van het leven te genieten, en de dingen te doen die je leuk vindt?

♦ te gaan staan voor waar je in gelooft en voor jezelf op te komen?

♦ rust en veiligheid in jezelf te ervaren?

Hieronder zie je een overzicht van de 8 modules 

Module 1: Ademhaling - aanwezig zijn in het NU
Module 2: Buik en Innerlijk Kind - focus op buikgebied en bewust contact maken met het innerlijke kind
Module 3: Hoger Zelf - je bent meer dan je fysieke lichaam
Module 4: Conditionering - overtuigingen en overlevingsmechanisme, Multidimensionaliteit - subtiele lichamen en frequentie
Module 5: Levensenergie - in hoeverre heb je de beschikking hierover en hoe gebruik je het
Module 6: Gezond ik-besef - grenzen stellen en bewaken
Module 7: Moeder Aarde - je verbinding met de aarde en gronding in je lichaam
Module 8: Aanwezig zijn - verbonden zijn met je lichaam in elke situatie


Hoe ziet het er in de praktijk uit?

Elke module bestaat uit een video met uitleg, een werkboek, en creatieve verdiepende opdrachten. Het is aan te raden om niet meer dan 1 module per week te doen. En verder te gaan met de volgende module als je voelt dat de informatie voldoende geïntegreerd is.

Investering

Jouw investering voor Enlightened Belly is € 327,- (incl. BTW)

 

Bérénice Beelaert over Elightened Belly

Ik wist dat ik veel wegduwde om niet te voelen bij en in moeilijke situaties. Mijn gevoel liet me dat reeds meermaals verstaan, dan kwam ik vaak in een onbehaaglijk gevoel terecht welke ik niet kon duiden.. ik voelde me vaak afgesneden doch begreep dit niet..

Doorheen de modules kwam ik beter bewust in contact met het gevoel in mijn buik, er kwam openheid en véél meer vertrouwen om te voelen in mijn schoot. Ik ging begrijpen wat ik voorheen zo uitdrukkelijk had gevoeld doch weggeduwd. Ik leerde contact leggen, ik leerde koesteren wat ik voel.. Er was een situatie waarin ik echt slaagde om te blijven bij het pijnlijk gevoel zonder wegduwen en zonder oordeel, en nadien voelde ik het vrijkomen en heerlijke vreugde en contact.

Wat ik als bijzonder aanmoedigend ervaren heb is de uitdrukking tijd te nemen voor  “Quality Time “ met mijn innerlijke kind..dit vind ik heerlijk! Mijn motivatie is heel groot om hiermee verder te gaan. Ik ga gewoon eens herbeginnen vanaf module 1.

De video’s waren goed duidend, door de opdrachten ging ik er dieper in. De klankhelingen waren nieuw en deugddoend, ik heb hier erg van genoten.. en vooral de meditatie in module 2 was heel helpend om te zien, te voelen en te overschouwen hoe mijn leven me geremd en getekend had, en bleef zeker niet gevoelsmatig vastzitten in het verleden..

Ik heb véél deugd gehad aan de persoonlijke sessie met jou, heb deze gisteren nog her beluisterd, en zal dat nog doen.. je hebt daar heel rake en juiste dingen gezegd over mijn systeem vooral wat mijn chakra’s betreft, en ga verder voelen hoe ik met de blokkades om te gaan heb. Ik heb veel uitgeprint en uitgeschreven, en heb dus een werkbare map voor de komende tijd.

Rozemarie, ik ben je héél dankbaar voor deze 8 weken. Ik heb hier een open vertrouwen gerealiseerd tav voelen naar, met en vanuit mijn innerlijk kind, en dat is super belangrijk om verder te genezen van mijn blokkades, om mezelf te worden.. om door te groeien tot een vrije vrouw die het leven aanneemt en leert genieten en vrolijk zijn van binnenuit..

lieve groet, Bérénice

Veelgestelde vragen:

Hoeveel tijd kost het me?

Dat bepaal je helemaal zelf. Het werkt het beste als je vaste momenten inbouwt om met de opdrachten bezig te zijn, bij voorkeur dagelijks. Hoeveel tijd je investeert kan variëren van 1 tot 8 uur per week.

Is het niet te zweverig?

Nee, ik sta met beide benen op de grond terwijl ik tegelijkertijd thuis ben in spiritualiteit.

Ik ben niet zo handig met de computer, is deze cursus dan wel geschikt voor mij?

Ja, aangezien techniek ook niet zo mijn ding is, is het programma zo ontworpen dat alles gemakkelijk te downloaden en te openen is.

Wat bedoel je met klank heling?

Klank is een fantastisch middel om je te ondersteunen in je proces van heel worden. In de opdrachten leer je zelf klank te gebruiken met je stem. De mp3's bevatten klank helingen op verschillende thema's met mijn contrabas.

Wat als ik een les moet overslaan of tussendoor een weekje weg ben?

De modules blijven voor jou beschikbaar, en je kunt op eigen tempo de lessen volgen.

Is het programma alleen voor vrouwen?

Nee, mannen zijn ook welkom, het is alleen zo dat vrouwen in verhouding veel meer last hebben van bovengenoemde klachten.

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is voor jou als je graag datgene wilt zijn en doen waarvoor je gekomen bent op aarde. Als je je wilt bevrijden van alle ballast die niet van jou is en je in vrijheid wilt verbinden met mensen en met de dingen die je doet, en bereid bent hiervoor met jezelf aan de slag te gaan. Dit geldt voor zowel particulieren als therapeuten en coaches.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor je als je snel wat tips wilt hebben zonder jezelf open te stellen voor je eigen blokkades.

als je een onbehandeld slachtoffer bent van fysiek, emotioneel, of seksueel geweld

als je overmatig gebruik maakt van verdovende middelen als alcohol of drugs

als je emotioneel of geestelijk niet stabiel bent

Petra Mangold

Petra Mangold,  intuïtieve coach, onafhankelijk onderzoeker

over haar ervaringen n.a.v. individuele sessies

Ik heb nu 2 sessies van jou gehad, en ik ben zeer onder de indruk van de zuiverheid waarmee je heel snel en direkt zonder één woord te veel tot de essentie komt van wat er aan de hand is.

Voor mij ben jij een waarachtige healer, met als kenmerken: Zuiver/helder/toegewijd/ pretentieloos/ to the point, geen woord, toon of klank te veel/respectvol.

Ik voel me veilig en jij weet precies wat je te doen hebt. Dankzij de 2 sessies bij jou heb ik grote stappen kunnen nemen in de spannende overgang van oud naar nieuw, er is weer richting en focus waar ik daarvoor alle kanten op schoot. Jij hebt mij geholpen toegang tot heel diepe niveau’s te krijgen waar nu eindelijk heling plaats mag vinden, zodat ik daadwerkelijk in mijn eigen kracht kan staan.

Van harte dank hiervoor,
Petra

"Verbind je in vrijheid en leef het leven waar je van droomt"

Meld je aan en stuur een mail naar info@rozedraak.nl