Het Geheim van Klank en Geluid – deel 2

DNA en multi-dimensionaliteit

In deel 1 van ‘Het Geheim van Klank en Geluid’ heb ik het al even genoemd, het onderwerp DNA. Ons DNA kun je zien als de bouwstenen van wie we zijn, zowel fysiek als spiritueel. ALLES zit erin opgeslagen, alle informatie over wie je bent, waar je vandaan komt, alle levens die je geleefd hebt, je talenten, eventueel karma, alle informatie en kennis over het solaire systeem, planeten en sterren, enz.

 

Junk DNA?

De wetenschap heeft in het verleden meer dan 90% van ons DNA aangeduid als ‘junk DNA’, als afval en nutteloos. Volgens hun waarneming zat er geen ordening en geen systeem in, en het draagt niets bij aan onze biologische staat van zijn. Dat klopt als je op een 3 dimensionaal niveau kijkt. Maar deze 90% van ons DNA is multi-dimensionaal, en je kunt deze dan ook niet onder een microscoop waarnemen. Maar het bestaat wel degelijk op een quantumfysisch niveau, in andere dimensies met een fijnere ijlere trilling. Wat wil zeggen dat je het met je bewustzijn kunt waarnemen.


Nu is het zo dat gemiddeld maar 30% van de 90% zogenaamde junk DNA actief is bij de meesten van ons. Waardoor we veel kennis vergeten zijn en er geen toegang meer toe hebben. Dit is ook de reden waarom we onze 3D wereld zo serieus nemen, en geneigd zijn deze als enige ware aan te nemen.

Van lineair naar quantum

Er is goed nieuws; ons DNA wordt weer wakker geschud door alle planetaire invloeden, en onze Aarde die in frequentie verhoogt. De Schumann-resonantie, de frequentie van de Aarde, is eeuwenlang 7 of 8 Herz geweest. De laatste jaren is deze verhoogd naar 30 Herz. In april van dit jaar was dat 90 Herz, en in mei een piek van 120 Herz! Dit heeft een mega invloed op ons mensen, want de kennis en informatie die in ons DNA besloten ligt komt weer naar boven. Dit wil zeggen dat we terugkeren naar een meer multi-dimensionale staat van zijn, ook wel genoemd een quantum staat van zijn. In de quantumfysica bestaat alles tegelijkertijd, wat lijnrecht staat tegenover onze lineaire beleving van tijd, en ons lineaire denken. Wij zitten midden in een shift waarbij intuïtieve kennis en weten weer voor ons beschikbaar wordt.

Onze hersenhelften komen weer meer in balans. We schuiven weer richting onze rechter hersenhelft, en maken een overgang van een staat van zijn waarin de focus vooral op de linker hersenhelft ligt, het begrijpen en analyseren met je verstand, naar een staat van zijn waarbij je tegelijkertijd het geheel kunt waarnemen en je intuïtie de hoogste prioriteit heeft, en je leidraad in je leven is.

Thuis komen

Zo transformeren we van Aarde bewoners naar Kosmische bewoners. De hele Kosmos wordt weer beschikbaar voor ons, want zo binnen zo buiten. Ik zie het dan ook niet zozeer als een ‘ascenderen’, zoals in spirituele kringen erover gesproken wordt. Maar meer als een ‘herinneren’ en een teruggaan naar huis. Want al die kennis en informatie in je DNA is nooit weggeweest, het heeft er altijd gezeten. Bijvoorbeeld de kennis over hoe onze lichamen werken, wat heel veel kan betekenen voor hoe wij in de nabije toekomst met ziekte, gezondheid, levensduur en sterfelijkheid omgaan.

Eenheid

Misschien komt de vraag bij je op; waarom is het überhaupt belangrijk om dit te weten of je er bewust van te zijn?
Omdat je de eenheid weer kunt ervaren. Je bent weer heel, verbonden met jezelf, en met het universum. Heel lang zijn we afgescheiden geweest, en nog. Dit is geen natuurlijke staat van zijn. Stel je eens voor dat grote groepen mensen, hele landen, de wereldbevolking, zich weer gaan herinneren wie en wat ze zijn. Hoe zou de wereld er dan uit zien?

Klank en geluid

In dit hele proces van het activeren van ons DNA en weer heel worden, kan klank en geluid een dikke vinger in de pap hebben, als je daar voor kiest. Door bewust klank in te zetten kun je dit proces enorm ondersteunen, verdiepen en versnellen.

Dit is een van de redenen waarom ik een 2-daagse masterclass ‘Helen met Klank’ heb georganiseerd op 16 & 17 juni. Veel thema’s zullen aan bod komen waaronder multi-dimensionaliteit, je innerlijke kind en DNA. Het gaat vooral over spelen met deze materie, en alle kennis die je al in je hebt herontdekken, en op jouw manier in de wereld zetten. Alle informatie over deze dagen kun je hier lezen. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen, en er is een korting als je je voor 20 mei opgeeft. Voor opgave, of voor vragen, mail s.v.p. naar info@pinkdragon.nl

Ik kijk ernaar uit!

 

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.