Pink Dragon Logo Rozedraak Rozemarie Heggen Sound Healer

Pink Dragon leert werken met klank

voor diepgaander resultaat

Als multidimensionaal healer/reader/coach werk ik met mensen in individuele sessies en in workshops. Hierbij maak ik gebruik van klank. Klank draagt bewustzijn. Alles trilt, heeft een frequentie, en alles wat je belichaamt wordt in trilling uitgedrukt. Je kunt klank zien als een middel, of golf die informatie in zich draagt en tegelijkertijd deze informatie vervoert, overbrengt, contact maakt met andere (multidimensionale) velden, deze opent of er doorheen dringt. D.m.v. intentie kan klank ingezet worden om diepere lagen in jou aan te raken, waardoor het mogelijk is oude ballast uit aura en cellen weg te nemen die het leven vanuit je Ware Natuur in de weg staan. De instrumenten die ik gebruik tijdens een sessie zijn o.a. mijn stem, kristallen klankschalen en mijn contrabas. Overigens geeft jouw Hogere Zelf aan wat er mag gebeuren in een sessie, ik begeleid alleen het proces, in veiligheid en onvoorwaardelijke liefde.

Walvis

 

hooggevoeligheid, hoe maak je dit tot je kracht

nieuwetijds kinderen/volwassenen

meer openen voor en contact maken met de natuur

multidimensionaliteit

je essentie belichamen

het kristallijne in jou, kwetsbaarheid

innerlijk kind, je verbinding met de Bron

zelfrealisatie

burn-out

angsten, paniek aanvallen

reading, kristal- en tinctuuradvies voor jou, je gezin, je huis of werkplek

live- en op afstand healing met contrabas

Kinderen zijn ook welkom in mijn praktijk. Zij staan voor veel uitdagingen waardoor het soms moeilijk is hun eigen licht in hun lichaam te ankeren, en te aarden op deze planeet. Dit kan zich uiten in overgevoeligheid, thuis of op school hun plek niet kunnen vinden, irrationele angsten, hyperactief zijn of juist teruggetrokken zijn etc.

De kinderen leren de verbinding in zichzelf te herstellen d.m.v. het werken met hun 'zon', en door te tekenen, een gesprek, of wat er aansluit bij het kind.
Het is goed het kind altijd eerst te vragen of het mee wil naar een consult, zodat het kan voelen of de trilling van Pink Dragon met die van hem of haar overeenkomt.

Ik maak gebruik van remedies zoals de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Deze ondersteunen je heelwording en bewustzijnsgroei, doordat ze het mogelijk maken sneller en dieper door blokkades heen te werken.

De individuele sessies worden altijd opgenomen zodat je er na afloop thuis het maximale uit kunt halen. Het is ook mogelijk een consult per telefoon of Skype te doen. Hoeveel consulten je nodig hebt hangt af van je thema en in hoeverre je eraan wilt werken. De ervaring leert dat er in één sessie al enorm veel in gang gezet kan worden.

Er kan, op afstand, een helende opname voor je gemaakt worden die helemaal op jouw thema gericht is. Het voordeel van een geluidsbestand is dat je proces zich kan blijven verdiepen zonder steeds terug te hoeven komen voor een sessie.