Het Innerlijke Kind, Multi-dimensionaliteit, en Klank – deel 2

In deel 1 is het verband tussen het innerlijke kind en multi-dimensionaliteit uitgebreid aan bod gekomen. Wat heeft dit met het werken en helen met klank te maken?
 
Helen met Klank
 
Alles wat gemanifesteerd is bestaat uit frequenties, trillingen. Je kunt ook zeggen, alles klinkt. Klank is een drager van bewustzijn en heeft de potentie om door alle dimensies heen te werken.
Al deze multi-dimensionale velden hebben hun eigen pitch, of toonhoogte, en klank is dus per definitie multi-dimensionaal. In al deze velden is een deel van jou aanwezig, een ander zelf. Deze zelven zijn al dan niet verbonden met andere hybride velden (hybriden zijn kosmische bewoners met een gemengd buitenaards en menselijk DNA), en sterren en planeten. We zijn ons hier niet altijd van bewust, omdat we vaak gedeeltelijk afgesloten zijn van ons gevoel.
 

 
Je licht belichamen
 
Naarmate je meer je licht belichaamt, d.w.z. meer verbonden bent met delen van jou in andere dimensies, is er meer informatie beschikbaar die overgedragen kan worden via geluid of klank. Anders gezegd, naarmate je meer thema’s in je leven uitgewerkt hebt genereer je een breder energetisch veld waarin transformatie kan plaatsvinden.
 
Het werkt dus 2 kanten op;
Door klank te ontvangen open je je multidimensionale velden. En als je klank maakt kan het effect groter zijn naarmate je meer met je multidimensionale  velden verbonden bent.
 
Verbinding met jezelf
 
De potentie om je met je multi-dimensionale Zelf te verbinden via klank is oneindig. De bepalende factor is met welke intentie, zuiverheid en bewustzijn klank gemaakt en ontvangen wordt. Iedereen heeft een diepe wens om in verbinding te zijn, om te beginnen met zichzelf, en van daaruit met Al dat Is.
 
Mijn ingang bij mensen is om met behulp van klank de subtiele lichtlichamen aan te raken zodat mensen erkend worden in wie ze zijn.
Deze lichtlichamen worden uitgelijnd en in balans gebracht, waardoor er veel beter met prikkels van buitenaf omgegaan kan worden. Je staat meer open, je bent kwetsbaarder, en juist hierdoor kun je er meer zijn. Doordat je van binnenuit meer verbonden bent met jezelf, en meer in je lichaam aanwezig kunt zijn.
 
De Nieuwe Aarde
 
Aangezien we nog volop op weg zijn naar een Nieuwe Aarde is dit vooral heel belangrijk voor je als je je kwaliteiten niet gespiegeld ziet worden in je omgeving door ouders, collega’s, leerkrachten enz. Door bewust met klank te werken, het maken van klank én het ontvangen ervan, kun je dieper in je lichaam zakken, incarneren, aankomen. Hierdoor ben je meer in staat je sensitiviteit en multi-dimensionaliteit te omarmen. En je plek in te nemen en je gaven te delen, want deze wereld heeft je nodig.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

4 gedachten over “Het Innerlijke Kind, Multi-dimensionaliteit, en Klank – deel 2”

  1. Hallo allemaal,

    Ik heb twee multizelven: de Pleadiaanse ARN STARCHILD (Active ROBOT Neutraliser SterrenKind uit een verre toekomst jaar 7759 Chr. jaartelling parallel-universum, planeet Salvum, in het Taygeta-Systeem) en de Androgyn STYXX van de werelden van Ixtlan, behorende in een parallelle-geschiedenis continuum), die in het jaar 3341 eenzaam en alleen van zijn wereld, die vernietigd was en vervolgens door de ANUNAKKI, genen-gemanipuleerde doorgefokte “goden en godinnen”, die een slavenras nodig hadden en daar, hoderdduizenden jaren later, met andere interstellaire rassen de HOMO-SAPIENS met genenmanipulatie en kloning hadden gefabriceerd. Ik heb een mushroom psychonautische (kosmische) en psychedelische (natuurlijke) krachtplanten trip gehad in 2001 en sindsdien, met mijn HSP krachtige begaafdheden verworven, om DROMEN en VISIOENEN van elk Wezen, multidimensionaal abstrakt en imaginatief met science-fiction en fantasy te verbeelden……

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.