Nieuwe Tijd, Nieuwe Aarde

Ben jij iemand die zichzelf niet herkent in hoe mensen met elkaar en met de Aarde omgaan? Als Nieuwe Aarde mens  en hooggevoelig persoon zit je anders in elkaar dan de gemiddelde mens om je heen. Je ziet meer, voelt meer, en hoort meer. Dit kan lastig zijn omdat je omgeving dit niet begrijpt. En jij begrijpt hen niet waardoor je je heel alleen kunt voelen. Je energieveld trilt vaak met een andere frequentie dan je omgeving en hierdoor ga je je als vanzelf afsluiten, omdat het moeilijk voor je is om op een ontspannen manier aanwezig te zijn.

De voortdurende spanning van binnenkomende prikkels en energieën die zich opbouwt in je lichaam, terwijl er nauwelijks of niet voldoende ontlading is, heeft invloed op je gemoed en je gezondheid. Je voelt je alleen, terwijl je juist zo graag verbinding wilt maken. En nog erger, je raakt de verbinding met jezelf deels kwijt. Dit is eeuwig zonde want hiermee sluit je je ook af van je super mooie kwaliteiten en je creativiteit, en deze zijn juist nu zo nodig in onze samenleving!

Je komt over als een krachtig en open persoon, maar van binnen ben je onzeker en voel je je niet altijd veilig. Je weet diep van binnen dat je iets komt brengen. Dat er voor jou een speciale taak weggelegd is, nl. bijdragen aan het verhogen van het bewustzijn van mensen, en aan het vormgeven van de Nieuwe Aarde. Helemaal op jouw manier en voorwaarden. Jij staat voor verandering, kwaliteit, gelijkwaardigheid, echtheid, diepgang, integriteit en rechtvaardigheid. In jouw ogen moet iedereen de kans krijgen om zijn of haar speciale talenten te ontwikkelen.

Herken jij je hierin?

• je hebt altijd een ontheemd gevoel gehad
• je voelt je vaak onveilig of gespannen in gezelschap
• je bent hooggevoelig, dit heeft soms zijn weerslag op je lichaam doordat je ongemakken ervaart of weinig energie hebt
• je hebt moeite je eigen plek te vinden, een geschikte opleiding of werk
• je wilt dolgraag op jouw manier je steentje bijdragen in de wereld maar je weet nog niet hoe

 

Hoe nu verder?

Als je hier niets mee doet kan het gebeuren dat je lichamelijke klachten toenemen, zoals migraines of hyperventileren. Je kunt in een burn-out belanden, waardoor je jezelf nog meer afsluit van de buitenwereld.

Wil je écht verandering in je situatie? Wat ga je doen om deze omslag te maken?

Hoe zou het zijn voor je als je;

• rust en ontspanning in je leven kan brengen, en dat dit het uitgangspunt is bij alles wat je doet
• echt verbinding voelt met de mensen om je heen en met wat je doet
• durft te vertrouwen op je gevoelens en je intuïtie
• je levensenergie en je creativiteit voelt stromen
• weet wat je moet doen om op elk moment rust en veiligheid in jezelf te ervaren

 

Zij gingen je voor

Ik heb nu 2 sessies van jou gehad, en ik ben zeer onder de indruk van de zuiverheid waarmee je heel snel en direkt zonder één woord te veel tot de essentie komt van wat er aan de hand is. Voor mij ben jij een waarachtige healer, met als kenmerken: Zuiver/helder/toegewijd/ pretentieloos/ to the point, geen woord, toon of klank te veel/respectvol. Ik voel me veilig en jij weet precies wat je te doen hebt. Dankzij de 2 sessies bij jou heb ik grote stappen kunnen nemen in de spannende overgang van oud naar nieuw, er is weer richting en focus waar ik daarvoor alle kanten op schoot. Jij hebt mij geholpen toegang tot heel diepe niveau’s te krijgen waar nu eindelijk heling plaats mag vinden, zodat ik daadwerkelijk in mijn eigen kracht kan staan. Van harte dank hiervoor,
Petra

Enorm bedankt voor deze mooie en verhelderende sessie. Wat was het ontzettend nodig en wat heeft me goed gedaan. Ook ben ik enorm blij met de tips de je me hebt aangereikt en de dingen waarvan je me bewust hebt gemaakt. Dankjewel daarvoor!
Astrid

In een prachtige omgeving, zorgvuldig gekozen en afgestemd op de workshop, biedt Rozemarie Heggen met haar masterclass een bad van verfijning en afstemming. Het was voor mij een diep helende en verrijkende ervaring. Rozemarie weet van begin tot eind een veilige sfeer te creëren. Ze geeft duidelijke uitleg en informatie. Er is een mooie opbouw in haar programma, waarbij er steeds het gevoel is dat er genoeg tijd is, terwijl er evengoed toch veel gedaan is met elkaar. Rozemarie heeft daarbij oog voor wat eenieder in de groep in zijn of haar proces nodig heeft en ziet ook de overeenkomsten onderling.

Haar visie op co-creatie in de nieuwe tijd, en op de rol van het innerlijk kind en heling met klank is uniek. Wat zij hierin voor zichzelf heeft ervaren en doorgewerkt, deelt zij nu met anderen. Voor mij was dit precies wat ik nodig had (terwijl ik van tevoren niet zo duidelijk wist, dat dát het was wat ik nodig had). In verfijning, met humor, schept Rozemarie voorwaarden en ondersteuning in diepe helingsprocessen van het meest kwetsbare deel van het innerlijk kind. Dit heeft me diep aangeraakt, en meteen daarna heeft het me juist zoveel lichtheid en speelsheid terug gegeven. Dat was een groot geschenk.

Ik voel nu dat ik mezelf meer kan dragen vanuit mijn eigen basis. Deze basis heeft zich verder kunnen verdiepen en verstevigen. Juist ook die meest kwetsbare innerlijk kind delen kunnen nu meer die bedding in mezelf ervaren en voelen zich meer gedragen in het geheel. Dat geeft aarding, vertrouwen, veiligheid, verzachting, ondersteuning. Door de bevestiging van eigen kwaliteiten in het werken met klank ervaar ik meer zelfvertrouwen en een steviger gevoel in mezelf. Er is meer (basale) levensvreugde, levensenergie, optimisme. Pure blijheid om mijn eigen uniekheid, en daarmee mijn bijdrage aan het geheel. Dat werkte nog weken na de masterclass door en lijkt een blijvende verandering te zijn. Je kunt zeggen dat Rozemarie je helpt met verder indalen, zodat je nog meer jezelf kunt zijn en nu echt kunt gaan manifesteren met alles wie je (hier) bent.
Saskia

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis verbindings sessie van een half uur

Heb je vragen over je eigen situatie, of wil je weten welke stappen voor jou nu goed zijn om te doen?

Ik bied vrijblijvend een gratis sessie aan per Skype van een half uur waarin je al je vragen kunt stellen. Ook zal ik je minstens 2 tips geven waar je meteen mee aan de slag kunt, zodat je vandaag nog meer ontspanning, rust en veiligheid in jezelf kunt ervaren.

Maak een afspraak en stuur een mail naar info@rozedraak.nl