Je Innerlijke Kind als toegang tot je Multidimensionale Zelven

Wij bestaan in meerdere dimensies tegelijk. Iedereen is wel bekend met de 3D werkelijkheid. Die wereld waar tijd en ruimte een rol spelen, en waar emoties als boosheid, angst voor tekorten, oordelen en weinig eigenwaarde ons gevangen houden.
 
Deze emoties komen voort uit het verwonde kind in ons. Dat deel in ons wat nog te kampen heeft met persoonlijke, en collectieve, onverwerkte zaken. Ze maken dat we letterlijk krimpen, en in een kramp zitten. Maar er is ook dat andere deel in jou, dat volkomen blanco blad dat onbevangen in de wereld staat en i.p.v. ineen te krimpen uitreikt, op pad gaat en expandeert. En elk moment kun je kiezen, welke kant wil ik op?
 

Keuze

Je kunt het ook zien als het verschil tussen een afgesloten zijn, en je afgesloten voelen van de rest van de wereld. Of je verbonden voelen, en meer in eenheid zijn met wat er is. Alles begint IN jou. Het ene is niet slechter of beter dan het andere. Er is geen oordeel. Het gaat over bewustzijn, en dat je je bewust bent dat je elk moment kunt kiezen.
 

Je andere zelven

Kies je voor heling, wat in essentie niets anders is dan AL je emoties erkennen, er mee zijn zonder te oordelen of iets te willen veranderen of oplossen, dan openen zich nieuwe energetische velden of dimensies. In al die velden of dimensies ben je met een deel van jou vertegenwoordigd, dit zijn je andere zelven. Je expandeert steeds meer en meer en gaat terug naar je natuurlijke staat van zijn.
 

Expansie

Je verbindt je steeds meer met die delen in jou die een opening of portaal zijn voor je hogere dimensionale zelven, doordat je je meer en meer verbindt met je Liefdesveld en je compassie. Juist door je verwonde delen te erkennen vanuit kracht, en niet vanuit een slachtofferrol of onmacht.
En dan komen er zoveel kleuren en nuances bij! Wat zich vertaalt naar de diepten en hoogten van je gevoelens, je bent constant in beweging.
 
Ik ben er inmiddels wel achter dat zodra je bewust kiest voor heling en onvoorwaardelijke liefde, je steeds meer gedragen en voortgestuwd wordt. Door je eigen innerlijke kind dat gewoonweg niet te houden is, en door de kosmische velden, jouw multidimensionale aspecten die je vanuit hun hogere dimensies steunen.
 
Het grappige is, het gaat steeds alleen maar om jou! Er is niets buiten of zonder jou.
Als kind deed ik vaker een spelletje als ik in bed lag. Ik probeerde met alle macht die ik in me had me voor te stellen dat er NIETS meer was. Het is me, uiteraard, nooit gelukt. Want Ik Ben.
 

Licht is voeding

Ons DNA wordt in rap tempo wakker en het is fijn om die delen van jezelf in andere dimensies op te halen en hier en nu in je lichaam, je anker op aarde, te integreren. Deze delen, anders gezegd jouw licht, voeden je lichaam en geestkracht. Het is ontspannend en je kunt steeds meer uitdijen in wie en wat je bent.
 
Je multidimensionale zelven kunnen zich zeer uiteenlopend van aard voordoen. Misschien herken je dat je soms erg geraakt wordt door een bepaalde afbeelding, een steen of kristal, een boom of plant, een dier, een planeet enz. Ga maar eens na bij jezelf waar je je intuïtief tot aangetrokken voelt.
 

 
Als kind maakte ik, vanuit een innerlijke impuls, een draak van stof. Op volwassen leeftijd zag ik een kristallen drakenkop, en toen ik hem in mijn handen hield brak het zweet me uit. Wat een herkenbare en dynamische power! Wat ik hiermee wil zeggen is dat het je enorm kan helpen om je bewust te zijn van je andere zelven zodat je hun kracht en kwaliteiten kunt aanwenden.
 

Je innerlijke kind

En dan is de kring rond en komen we terug bij je innerlijke kind, die schat in jou. Door je als volwassene te verbinden met je natuurlijke magische kind, en je te laten voeden vanuit zijn of haar hogere dimensionale velden, kun je hier kracht uit putten en compassie hebben met het verwonde kind in jou, en zijn met alles wat in hem of haar naar boven komt.
 
X Rozemarie, Roze Draak
 
Ps Doe je mee 13 maart met de gratis online mini cursus “Verbind je met de Magie van je Innerlijke Kind”? Op verzoek gaan we nu gezamenlijk van start. Alle info staat op de Home pagina van www.rozedraak.nl
Tot dan!

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

2 gedachten over “Je Innerlijke Kind als toegang tot je Multidimensionale Zelven”

  1. Hallo 🙂 Leuke en herkenbare blog aangezien ik zelf NPMDT Teacher ben..zo klink jij ook :). Ik ervaar de ‘ verschillende’ hogere zelven niet als ‘verschillende ‘ delen maar juist als andere facetten van 1 diamand..Door alle lagen te transformeren ontstaat er zoveel verdieping en stevigheid in je ‘ ware kern’ ..heerlijk om te voelen en te leven vanuit je ware zelf.

    Succes met alles,

    Namaste

    S. Chandra

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.