Innerlijke Kind en Klank

Wow, mijn 2 meest favoriete onderwerpen. Het maakt niet uit waar we (mijn innerlijke kind en ik) zijn of welke muziek we spelen. Mijn innerlijke kind, laat ik haar Rozie noemen, springt altijd op en roept: Yes! We gaan spelen! Het lijkt erop dat Rozie weinig smaak heeft t.a.v. muziek en geluid. Als het maar klinkt, voelbaar is, en ze er vrolijk van wordt, dan is ze blij.
 

Wat hebben het innerlijke kind en klank gemeen?

Ze zijn beiden multidimensionaal, daarom kunnen ze zo goed met elkaar overweg. Een dimensie heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Zo zijn er ijlere en grovere, of dichtere dimensies, zoals bijv. onze 3de dimensie, waar je waarschijnlijk het meest bekend mee bent in je dagelijkse leven. Multidimensionaal wil zeggen dat je in een of andere vorm, soms als alleen maar licht (en geluid!), aanwezig bent in meerdere dimensies tegelijkertijd.

 

PD_ChakraHiernaast een afbeelding van onze  energetische lichamen die in verschillende dichtheden (dimensies) door en om ons heen werken.
 

DNA

Ons DNA, waarin al onze potentie besloten ligt is zich weer aan het openen, we gaan ons weer herinneren wie we zijn. Namelijk multidimensionale wezens waarvan het licht in ons lichaam geankerd is. Ons innerlijke kind weet hier alles van, zij/hij wijst ons de weg en brengt ons weer naar huis.
 

Klank

Klank en geluid is hierin een geweldig middel. Klank bestaat uit zoveel lagen, het is bewustzijn en liefde gekoppeld aan trillingen. Daar heb je, als je daarvoor kiest, geen verweer tegen. Het kan tot in alle uithoeken van je wezen door je heen dringen, terwijl het onderweg een nieuwe balans teweeg brengt daar waar het nodig is. Ook jezelf uiten in klank kan enorm veel in gang zetten voor je. Zowel in je eigen systeem als dat van een ander. Klank zit bomvol informatie, en met de juiste integere intentie voortgebracht kan het letterlijk werelden doen verschuiven. Ik bedoel daarmee dat op een quantum niveau alle deeltjes zich weer opnieuw ordenen, mocht dat nodig zijn voor een natuurlijke balans. Dit kan snel en diep gaan. Je innerlijke kind weet dit intuïtief, en als je je met haar/hem verbindt kun jij ook met klank werken.

 

zingende meisjes
 
Wil je je innerlijke kind en haar magie weer  voelen?
 
Wil je door met klank te werken ervaren hoe krachtig je bent door open en kwetsbaar te zijn?
 
Wil je ontdekken welke potentie je in je hebt?
 
Geef je dan vandaag nog op voor Enlightened Belly, een 2 daagse workshop voor vrouwen op 20 & 21 februari 2016. Er is een vroegboekprijs tot 1 februari. Lees hier alles over de workshop,
 
ik zie je graag tegemoet, harte- en buikgroet,
 
Rozemarie

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

3 gedachten over “Innerlijke Kind en Klank”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.