Je bent klank

Ik zit een tijdje te mediteren op deze titel en waarheid, en boem het hele universum valt binnen als één grote kakofonie van frequenties en geluiden waarvan ik een onderdeel ben. Mijn nada is het middelpunt. (Nada is het Sanskrit woord voor klank of toon, in dit geval mijn innerlijke geluid dat wordt voortgebracht door de wrijving die ontstaat tussen de neergaande en opgaande energieën van de subtiele energie kanalen, de nadis) Ik begin te zweten van zoveel intense interne herrie. "Herrie" is een beetje een onrespectvol woord, tenslotte is deze herrie met kosmische precisie super georkestreerd.

Frequentie en bewustzijn

Klank is alles wat er is. En wij elkaar maar wijsmaken dat dat een auto is, een bloem, de bakker etc. Als je jezelf ontdoet van alle associaties, opvattingen en aannames, blijft er alleen frequentie, of klank, over. Beter gezegd, frequentie en bewustzijn, of  aanwezigheids-energie.

Het kan je heel erg goed doen en enorm verfrissend werken om je hierop af te stemmen, op deze aanwezigheids-energie. Dat doe je door al je identificaties met je gedachten, gevoelens/emoties, en je lichaam los te laten. Adem diep in, en op de uitademing zet je de intentie om al je gedachten terug te sturen naar waar ze vandaan komen. Wees alleen maar aanwezig in het nu, observeer, kijk wat er is.

Jouw vibratie

Je bent een samenstelling van triljoenen frequenties. Waanzinnig niet? En net als een vingerafdruk zend je een bepaalde hoofdfrequentie uit. Volkomen uniek en eigen, herkenbaar uit miljoenen anderen. Wat voor gedachten denk je, hoe ga je met je emoties om, welke voeding neem je tot je, op wat voor manieren zorg je voor je lichaam en je ziel, hoe ga je met mensen, dieren, en je omgeving om, heb je verbinding met de natuur? Dit zijn allemaal factoren die je vibratie bepalen.

Vibratie is creatie

Met je vibratie creëer je. Wij zijn zo gewend om andersom te denken en uit te gaan van de realiteit die we waarnemen. Maar wat je om je heen ziet is het resultaat van de gedachten en overtuigingen die je tot nu toe had. Ieder moment kun je kiezen voor andere gedachten, met als gevolg andere gevoelens. En deze laatste zijn essentieel want zij bepalen wat je uitzendt (je frequentie) en naar je toetrekt. Vibratie komt dus eerst. Het vraagt wat oefening om niet teveel met de buitenwereld bezig te zijn, en alleen maar te zien en te voelen wat je graag wilt zien en voelen. Ik heb een tijdlang een papier aan mijn computerscherm gehangen met het opschrift "Vibration is Creation" om me hieraan te herinneren. Je kunt er nog net een stukje van zien op de foto, waar Mira de poes zich uitgebreid geïnstalleerd heeft om me te laten weten dat het wel genoeg geweest is voor vandaag ; )

Hoe is dit voor jou? Gaat het gemakkelijk, of laat je je vaak leiden door wat je realiteit je op dit moment spiegelt? Wil je je ervaringen hieronder delen?

Liefs,
Rozemarie

Ps1 Wil je hier meer over weten? Zijn er andere vragen of thema's waar je al langer mee rond loopt wat betreft je fysieke en mentale gezondheid? Daarvoor bied ik vrijblijvend een gratis sessie aan per Skype van 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen. Ik zal je minstens 2 gouden tips geven waar je gegarandeerd in de praktijk mee aan de slag kunt, zodat je vandaag nog meer ontspanning, rust en veiligheid in jezelf kunt ervaren. Je kunt mailen naar info@rozedraak.nlvoor een afspraak.

Ps2 Op mijn Facebook pagina Pink Dragon deel ik regelmatig tips en video’s. Als je onder de header van de pagina klikt op ‘volgend’ dan kun je ‘Als eerste weergeven’ aanklikken. Op deze manier mis je mijn berichten niet. Vind je ze interessant, leuk, waardevol? Geef mijn pagina dan een ‘like’!

Ps3 Heb je mijn gratis Chakra Healing Sounds al ervaren? Om je proces van heling en uitdijen te vergemakkelijken, te verdiepen, en te ondersteunen, heb ik een 3-tal opnamen gemaakt voor het wortel chakra, het sacraal chakra, en voor het zonnenvlecht chakra. Je kunt je hier inschrijven.

Ps4 Mijn e-book “5 Gouden tips om op elk moment rust te vinden in je lijf” kun je hier gratis downloaden.

Ps5 Je kunt me ook volgen op Instagram onder accountnaam roze_pink_dragon.

 

 

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.