Je Innerlijke Kind als ingang naar je Multi-dimensionaliteit

Ik ga weer een stapje verder met mijn pleidooi voor het innerlijke kind. Want de kwaliteiten van hem of haar zijn zo essentieel, waardevol en lonend, mits je er oog en gevoel voor hebt.
 

Godsvonk

De kwaliteit waar ik het nu over wil hebben is de Godsvonk, het onbeschreven blad, het pure aanwezig zijn zonder tijd of ruimte. Je kunt het op vele manieren beschrijven; de Bron in jou, bewustzijn, bliss. In zijn uiterste vorm is het een totaal samengaan met al wat is. Wellicht kun je je deze staat van zijn nog herinneren en in jezelf oproepen, of gadeslaan bij kleine kinderen.
 
supergirl

Als je in staat bent onbevangen in het moment aanwezig te zijn, terwijl je in verbinding bent met je gevoelslichaam, kan je bewustzijn zich openen. Je hoofd is er wel, en kan dingen registreren, maar zit niet je gevoel en ervaring in de weg.
 

Parallelle Dimensies

Het begon bij mij alweer enkele jaren geleden. Opeens realiseerde ik me, en ervoer ik, dat mijn innerlijke kind uiteenviel in een spectrum van honderden innerlijke kinderen die allemaal op hetzelfde moment in verschillende parallelle dimensies aanwezig waren. Natuurlijk zijn ze er, althans in dit leven, altijd geweest. Door een verhoging en uitbreiding van mijn waarneming kan ik het nu zien, voelen en ervaren. Zowel letterlijk fysiek, als emotioneel en spiritueel. Je kunt ook spreken van een verhoging van mijn frequentie, door de kosmos en aarde in gang gezet, en door innerlijk werk.
 
NB: Als je meer wilt weten over wat het innerlijke kind, multi-dimensionaliteit, frequenties etc. inhouden, lees dan de diverse blogs op deze pagina.
 

Waarom is het belangrijk, of waarom zou je je multi-dimensionaliteit willen ervaren?

 

DNA

Ten eerste, het valt niet te vermijden, vroeg of laat kom je er mee in aanraking want je Bent multi-dimensionaal. Ons DNA is multi-dimensionaal, door de verhoogde frequenties van aarde en kosmos opent ons DNA zich steeds verder, en we zijn onze potentie als scheppende wezens weer aan het her-uitvinden.
 

Van Dualiteit naar Eenheid

 
unicorn2

Ten tweede, de manier waarop je je leven ervaart kan volledig op zijn kop komen te staan, dat kan positief of negatief zijn. Het ligt er maar net aan waar je bent op je pad van Zelfrealisatie, én of het überhaupt je intentie is om je volledige potentie te realiseren. Je kunt ervaren dat je van een afgesneden, op zichzelf staand wezen met als basis een gevoel van dualiteit en een ervaren van gebrek, evolueert naar een Zelf gerealiseerd wezen dat zich identificeert met de Bron, met als basis een gevoel van eenheid, verbondenheid en overvloed. En dan openen alle poorten zich zolang je er zonder gehechtheid mee kan dollen, spelen, genieten, én je voortdurend blijft scheppen.

 

Gedachten – Gevoelens – Vibraties

Dit laatste doe je door je zeer bewust te zijn van je gedachten. Door in elk moment bewust te kiezen welke gedachten je goed doen voelen, sterker nog, die je fantastisch doen voelen! Het gaat om je staat van vibratie, want hiermee schep je je realiteit.
 

Liefde voor Jezelf

Zelfliefde is hierin cruciaal, alles staat of valt met zelfliefde. Want als er ergens in je systeem nog een overtuiging zit dat je het niet waard bent wat je voor jezelf wenst, zal deze omhoog komen, en dan heb je de keuze om deze overtuiging vast te houden of te laten gaan. Het is eigenlijk alles wat je te doen hebt in dit leven, jezelf accepteren en van je zelf houden, dan is alles mogelijk.
 
olive_icecream1
 

Schepper

Je innerlijke kind brengt je terug bij wat je al bent, een Schepper. Krachtig, liefdevol, multi-dimensionaal, en volledig zijn Licht belichamend. Zo zijn wij mensen bedoeld, in een voortdurende staat van bliss.

 

20 & 21 Februari 2016 Enlightened Belly –  Leef je Leven in Vitaliteit

Een 2 daagse workshop om je ten diepste met je innerlijke kind te verbinden.
Lees hier alle informatie.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.