Je Multidimensionale Aspecten en je Gevoelslichaam

In mijn vorige blog heb ik aangegeven dat je bewust de voorwaarden kan scheppen om met je multidimensionale aspecten in contact te komen. Een voorwaarde is om volledig in je lijf aanwezig te zijn in het hier en nu, en verbonden met de Aarde. Je gevoelslichaam speelt hierbij een sleutelrol.

Voelen

Het voelen is voor de meesten onder ons wel een ding. Al helemaal als je hier arriveert als nieuwetijdskind, als je komt voor de Nieuwe Aarde. Wat een uitdaging om je, juist in zo'n onveilige en chaotische omgeving, open te stellen. Het vraagt van je om als het ware tegen je natuur in te gaan, en de tegenovergestelde innerlijke beweging te maken. Van luiken dicht en muren omhoog, naar muren omlaag en luiken open. Tenminste op bewuste, gezette en selectieve tijden. Dat vraagt oefening, heel veel oefening.

Je innerlijke kind, je grootste creatieve kracht

Om goed te kunnen voelen heb je een goede verbinding met je innerlijke kind nodig. Hij/zij is de bron van je grootste creatieve kracht en je innerlijke kompas. Het is belangrijk om alle delen van je innerlijke kind er te laten zijn. Je natuurlijke magische kind, dat is als een blanco blad zonder indrukken. Die Godsvonk die in direct contact staat met de Bron. Die puur, open, en onschuldig is. En dat andere deel van je innerlijke kind, het kind mét de indrukken. Het deel van jou dat zich afgescheiden voelt, en bang is. Dat op zoek is naar goedkeuring, en zich nooit goed genoeg voelt. Het deel van jou dat niet hier wil zijn, en zich niet veilig voelt. Dit laatste verwonde kind heeft het nodig dat jij als volwassene en kameraad er onvoorwaardelijk bent, en in verbinding blijft met hem/haar voor zijn/haar veiligheid en ondersteuning. Jij als volwassene hebt je natuurlijke innerlijke kind nodig dat 'is' en dat magie en verwondering in je leven brengt.

Bloemen

 

Zijn

De kwaliteit van de Godsvonk, het onbeschreven blad, is het puur aanwezig zijn zonder tijd of ruimte. Je kunt het op vele manieren beschrijven; de Bron in jou, bewustzijn, bliss. In zijn uiterste vorm is het een totaal samengaan met al wat is. Wellicht kun je je deze staat van zijn nog herinneren en in jezelf oproepen, of gadeslaan bij kleine kinderen.
Als je in staat bent onbevangen in het moment aanwezig te zijn, terwijl je in verbinding bent met je gevoelslichaam, kan je bewustzijn zich openen. Je hoofd is er wel, en kan dingen registreren, maar zit niet je gevoel en ervaring in de weg. In de non-dualiteit heet dit 'presence energy', het puur aanwezig zijn zonder gedachten. Dit in tegenstelling tot de wereld die we goed kennen, waar tijd en ruimte een rol spelen, en waar emoties als boosheid, angst voor tekorten, oordelen en weinig eigenwaarde ons gevangen houden.

Waarom is je gevoelslichaam zo belangrijk?

Als je al je emoties kunt erkennen (dit is in essentie wat heling is), er mee zijn zonder te oordelen of iets te willen veranderen of oplossen, dan openen zich nieuwe energetische velden of dimensies. In al die velden of dimensies ben je met een deel van jou vertegenwoordigd, dit zijn je andere multidimensionale aspecten.

Je verbindt je steeds meer met die delen in jou die een opening of portaal zijn voor je hogere dimensionale aspecten, doordat je je meer en meer verbindt met je Liefdesveld en je compassie. Juist door je verwonde delen te erkennen vanuit kracht, en niet vanuit een slachtofferrol of onmacht. Je expandeert steeds meer en meer en gaat terug naar je natuurlijke staat van zijn. En dan komen er zoveel kleuren en nuances bij! Wat zich vertaalt naar de diepten en hoogten van je gevoelens, je bent constant in beweging.

De diepe kern

We hebben allemaal een verwond kind in ons. Hoe kun je je verwonde kind helpen?
Wat ik vaak zie bij mensen is dat ze van alles jarenlang geprobeerd hebben. Meditatie, accupunctuur, mindfullnes, NLP, etc. Het helpt allemaal, maar de diepe kern aanraken waar het om gaat, het kind in jou, krijgt niet de volle aandacht die het verdient. Ook het begrip wat hierdoor ontstaat over wie en wat je werkelijk bent wordt niet echt helder daardoor. Door je als volwassene te verbinden met je natuurlijke magische kind, en je te laten voeden vanuit zijn of haar hogere dimensionale velden, kun je hier kracht uit putten en compassie hebben met het verwonde kind in jou, en zijn met alles wat in hem of haar naar boven komt. Dit geeft je inzichten over je wezen, je kracht, je heelheid, je imprints, en je multidimensionaliteit.

Landen tot in je buik

Daarbij, we zijn erg gefocused op ons hart. Om te denken, doen en handelen vanuit ons hart. Maar hierbij wordt vaak gemakshalve onze buik vergeten. Dit geldt vooral voor vrouwen. Die natuurlijke buikkracht, je vuur- en manifestatie kracht. Hier ligt je power. Want als deze buik gevuld is, open en stromend, en vanuit eigenliefde in staat is om grenzen aan te voelen, pas dan kan je hart gedragen worden en volledig opengaan, en zich op een gezonde manier verbinden met de buitenwereld. Het vuur, de creatie kracht, kan samen met het hart creëren en manifesteren. Dit is wat het betekent om te incarneren, om volledig in je lijf in te dalen. Met je bewustzijn in de Aarde gegrond waardoor je je hoger dimensionale aspecten kunt belichamen, open en kwetsbaar.

Hoe is dit voor jou? Wat zijn jouw ervaringen hiermee, hoe ben je ermee omgegaan? Zou je dit hieronder met me willen delen?

Hartegroet,
Rozemarie

ps Wil je je echt verbinden met je innerlijke kind, je relatie met hem of haar verdiepen zodat je de kwaliteiten van je magische kind kunt leven? Schrijf je in voor mijn mini online cursus 'Verbind je met de Magie van je innerlijke Kind'. Dit zijn 3 video's, een werkboek met opdrachten, en een meditatie op mp3 die je zoveel opluchting, blijheid en helderheid opleveren dat je er de rest van je leven profijt van hebt. Je vindt hier alle informatie, je investering is €49.

ps2 Wil je hierover praten? Heb je vragen, of wil je dat we er samen naar kijken? Hiervoor kun je een gratis sessie van een half uur per Skype aanvragen. Mail naar info@rozedraak.nl voor een afspraak.

ps3 Heb je mijn gratis e-book met '5 Gouden tips om op elk moment rust te vinden in je lijf' al gelezen? Schrijf je hier in om je gratis exemplaar te ontvangen.

 

 

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.