Je Multidimensionale Aspecten en Klank = Thuiskomen in je Lichaam

Je multidimensionale aspecten en klank is thuiskomen in jezelf en je lichaam. In deze serie over je multidimensionale aspecten en je verbinden hiermee, kan het onderwerp klank niet ontbreken. Klank en geluid zijn zulke krachtige en oeroude tools. Ze maken het zoveel gemakkelijker om in contact te komen met al je zieledelen. Niet voor niets dat klank maken zo’n essentieel deel uitmaakt in de cultuur van alle oorspronkelijke volkeren.

Wat het met je doet is:

1 Het brengt je meteen meer in je rechter hersenhelft. Hierdoor blijf je veel gemakkelijker uit je analytische mind en de innerlijke commentator die overal wat van vindt.

2 Het brengt tegelijkertijd je hele wezen in beroering. Alleen al het feit dat ons lichaam uit meer dan 70% uit water bestaat maakt dat je lichaamscellen meeresoneren op de trilling van de klank.

3 Klank is een drager van bewustzijn. Hierdoor kunnen klanken die met een bepaalde intentie gemaakt worden direct op de diepste lagen binnenkomen. Met andere woorden, ze raken je in de kern van wie en wat je bent. En versnellen, verdiepen en vergemakkelijken je helingsproces enorm.

Uitdijen

Door die shift naar je rechter hersenhelft brengt klank je in je ‘zijns’ energie, naar je natuurlijke staat van zijn. Deze verruiming in je bewustzijn maakt dat je puur aanwezig bent in het moment, waardoor je systeem kan opengaan en expanderen. Dit is het enige waar het om gaat: Uitdijen, zodat grenzen wegvallen. Grenzen tussen alles wat schijnbaar ‘buiten’ jou is en jij.

Thuiskomen

Je kunt het ook anders zeggen: De shift in je systeem door klank maakt dat je samenvalt met je natuurlijke magische innerlijke kind. Het kind dat ‘is’ en verbinding heeft met alle multidimensionale velden. Hierdoor kun je ontspannen en in je lijf zakken. Dit maakt dat je kunt thuiskomen in jezelf en in je lichaam tot in ons 3-dimensionaal bestaan.

Wat is echt?

Deze andere dimensies van een hogere frequentie, waarin jij met delen van jou vertegenwoordigd bent, zijn net zo echt en bestaand als wat je doorgaans als echt ervaart. Dit is echt iets om even bij stil te staan. De elf of de eenhoorn in jou is net zo ‘real’ als je belastingadviseur. Ze bestaan allemaal naast elkaar in jouw bewustzijn. De vraag is welke plaats sta je ze toe in te nemen in je leven? Jij beslist.

Deze muurschildering zag ik in een 13de eeuws kerkje in Milaan. Zie je de eenhoorns in het midden?(!!)

 

Playshop

Genoeg ‘gepraat’, het gaat er uiteindelijk om dat je aan en in je lijf kunt ervaren waar deze blog ( en de vorige 2) over gaat. Ik wil alvast verklappen dat ik een playshop aan het voorbereiden ben. Een live dag die op zaterdag 6 juli zal plaats vinden in Schalkwijk (bij Houten). Gedetailleerde informatie volgt binnenkort.

Experiment

Voor nu wil ik je uitnodigen voor een experiment. Ik beloof je dat het leuk is! Zorg dat je minimaal 10 minuten tot een kwartier de tijd hebt om ongestoord alleen te zijn. Ga naar deze pagina, het gaat om de 2detrack “Ervaar je multidimensionale velden”, en lees eerst de instructies hieronder.

 

Voordat je gaat luisteren:

- Ga comfortabel liggen of zitten. Adem diep in je buik, kom uit je hoofd en wees ontvankelijk en stil.

- Gebruik een koptelefoon of goede speakers.

- Wees je ervan bewust dat je ‘luistert’ met heel je lijf.

Neem nu de tijd om de opname te beluisteren.

Ik ben heel benieuwd wat je ervaren hebt. Het kan van alles zijn; gevoelens, beelden, energieën, fysieke gewaarwordingen enz. Wil je dat hieronder met me delen? Dank je wel!

Hartegroet,
Rozemarie

Ps1 Heb je hier vragen over, of zijn er andere zaken die spelen in je leven waar je tegen aan loopt? Bijvoorbeeld fysieke ongemakken, angsten die je belemmeren, moeheid of depressie. Wat het ook is, ik reserveer 4x een half uur voor gratis sessies per Skype in de maand. Wil je hier gebruik van maken, mail dan naar info@rozedraak.nl voor een afspraak.
 
Ps2 Op mijn Facebook pagina Pink Dragon deel ik regelmatig tips en video’s. Als je onder de header van de pagina klikt op ‘volgend’ dan kun je ‘Als eerste weergeven’ aanklikken. Op deze manier mis je mijn berichten niet. Vind je ze interessant, leuk, waardevol? Geef mijn pagina dan een ‘like’!
 
Ps3 Heb je mijn gratis Chakra Healing Sounds al ervaren? Om je proces van heling en uitdijen te vergemakkelijken, te verdiepen, en te ondersteunen, heb ik een 3-tal opnamen gemaakt voor het wortel chakra, het sacraal chakra, en voor het zonnenvlecht chakra. Je kunt je hier inschrijven.
 
Ps4 Mijn e-book “5 Gouden tips om op elk moment rust te vinden in je lijf” kun je hier gratis downloaden.

Ps5 Je kunt me ook volgen op Instagram onder accountnaam roze_pink_dragon

Ps6 Fijn weekend!
 

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

4 gedachten over “Je Multidimensionale Aspecten en Klank = Thuiskomen in je Lichaam”

 1. De eerste opname: ik voelde me uit een donkere kolk omhoog komen.
  Was in de zee en zag dat de golven niet naar de oever gingen, maar ze golfden naar het midden van de zee. Hoge golven. Ik keek toe.

  De tweede opname: ik liep door het bos, een sprookjesbos leek het, ik zag het niet maar voelde.
  Ik wist dat hier alles kon en mocht. Ieder ( vooral dieren) waren hier vertegenwoordigd. Ik werd er heel vrolijk en licht van.

  De derde opname voelde voor mij als rust en de ervaring van het er mogen zijn.
  Lieve groet Jeanne.

  Beantwoorden
  • Dank je Jeanne voor het beschrijven van je ervaringen. Een tip die je wellicht kan toepassen; luister over een tijdje nog een keer, wat ervaar je dan? En wat doet het met je?

   Beantwoorden
 2. Hallo Rozemarie,

  Het eerste gedeelte gaf een gevoel diep onder de oppervlakte van de zee te zijn, het tweede gedeelte gaf en gevoel van rust, zwevend door de ruimte en gaf een flits van een oerdans en het derde gedeelte gaf een beetje onrust alsof iets van binnen naar buiten wilde in het borstgebied en een flits van een aboriginal

  Beantwoorden
  • Mooi Anita, dank je! Ik ben heel benieuwd hoe je met name het derde gedeelte ervaart als je hem meerdere keren beluistert (met tussenpozen). Verandert er iets?

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.