Je Multidimensionale Aspecten – Schuilt er een Draak in jou?

In mijn vorige blog heb ik aangestipt wat Starseeds zijn, en je kunt je afvragen waarom het belangrijk is om hier bewustzijn op te hebben. Je leeft gewoon je leven niet waar?

Gewoon

Maar hier zit het hem nu juist in. Het leven is op geen enkele manier 'gewoon', tenminste niet voor mij. Hier zit ik, en wat is dat 'ik'?, dit op te schrijven, met een oneindig intelligent lichaam, bij mijn benen zit een harig wezen dat me met een heel eigen geluid en houding duidelijk maakt dat het naar buiten wil, mijn brein dat woorden geleerd heeft die altijd ontoereikend zullen zijn om uit te drukken van wat ik ervaar. Jij leest dit, je pikt uit deze woorden datgene op waar je associaties mee hebt. Dit alles terwijl ik ongelofelijke geluiden hoor van wezentjes die kris kras door de lucht bewegen en soms ergens blijven zitten op een muur of tak, ik ruik de geuren van bloesem en ik plof zowat uit elkaar bij elke inademing om maar niets te missen. Etc. etc.

Dit alles schep ik met mijn brein. Er is NIETS in mijn bewustzijn wat ik niet zelf geschapen heb. Hoe ongelofelijk krachtig zijn we?

Voelen

Ok, terug naar het Sterrenzaad. Waarom heeft het zin je te herinneren wat je bent?
Je herinneringen en ervaringen in andere dimensies voeden je lichaam en je hele wezen. Met licht, liefde, kracht, en informatie. Dat betekent herkenning, ontspanning, rust, veiligheid, en thuiskomen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is bereid te zijn om hier en nu aanwezig te zijn, verbonden met de Aarde. Dit betekent volledig incarneren, in je lijf durven zijn. En durven voelen, dit is het sleutelwoord. Je gevoelslichaam speelt een sleutelrol hier op Aarde, op mega veel gebieden, maar laten we voor nu focussen op onze aspecten in andere dimensies. Want hierdoor ga je de eenheid voelen met alles wat is, het grote geheel.

Welke multidimensionale aspecten horen bij jou?

Deze vragen kunnen bij je opkomen; met welke aspecten ben ik dan verbonden, welke horen bij mij? Hoe kom ik daarachter?
1 Als je er klaar voor bent dienen ze zich aan
2 Je kunt bewust de voorwaarden scheppen om er mee in contact te komen

Wat punt 1 betreft; ga bij jezelf na, waar ben je dol op? Bij welk wezen voel je iedere keer als je ernaar kijkt, iets over leest of hoort, een diepe ontroering, opwinding, of misschien zelfs herkenning?[

Roze Draak

Er wordt me wel eens gevraagd, waarom heet je bedrijf Roze Draak?
Het korte antwoord is; omdat ik dit Ben. Hoe heb ik dit herkend? Als ik terug kijk was ik er op onbewust niveau mee bezig toen ik begin 20 was. Ik maakte puur intuïtief en schijnbaar vanuit het niets stoffen draken als geschenk voor pasgeboren kinderen om me heen. Zo'n 10 jaar geleden viel echt het kwartje. Ik werkte in een kristalwinkel waar op een dag een grote doos met nieuwe spullen werd afgeleverd. Ik keek toevallig opzij toen degene die de doos aan het uitpakken was de kop van een draak van rozenkwarts uitpakte. Ik kon er mijn ogen niet vanaf houden. Ik moest en zou hem vasthouden. Het is een diepgaande fysieke, emotionele en spirituele ervaring. Terwijl ik hem in mijn handen houd voel ik een krachtige wervelende energie om mijn hals en bovenlichaam, bijna alsof ik fysiek aangevallen wordt. Of nee, meer alsof je je hond weerziet na een lange tijd elkaar niet gezien te hebben, en je bent allebei door het dolle heen. Het zweet breekt me uit, mijn hemel wat is dit???

Fysiek ervaren

Ik begrijp nu dat mijn draken aspect weer geactiveerd is. Maar het gaat nog verder dan de herkenning. Je kunt je multidimensionale aspecten letterlijk tot in het fysieke ervaren. Door deze draken energie te integreren in mijn lichaam kan ik mijn drakenlichaam voelen. Van de kop, de enorme krachtige vleugels, tot en met het puntje van de staart. Ik beweeg me statig en krachtig. Dit is mogelijk met elk multidimensionaal aspect van jou.

Aarde chakra punten

De tweede manier om je met je multidimensionale aspecten te verbinden is om je bewust te verbinden met de Aarde. Er zijn vele soorten van meditaties om je met de Aardelagen te verbinden en een tijdlang heb ik de 17 chakra meditatie gedaan (je kunt deze op internet vinden), waarbij je je met bepaalde chakra punten van de Aarde en de Kosmos verbindt. Hoe meer je verbonden bent met de Aarde, hoe meer licht je kunt dragen in je lichaam. Je verbinden met de Aarde is dan ook het belangrijkste om op te focussen.

Geen oordeel

Ik ben vaak verrast door wat er gebeurt omdat ik met mijn bewustzijn letterlijk in het fysieke lichaam van mijn andere aspect schuif en waarneem. De uitdaging hierbij is om balans tussen je hersenhelften te houden. Zonder oordeel waarnemen wat er is, zonder dat je mind er met je vandoor gaat op zijn eigen niveau. Je bent de ziener, het geziene, en je ziet. Zo kan het zijn dat je waarneemt dat je ineens naakt met alleen witte veren in je haar in het bos zit. Of je voelt de geweldige kop en vleugels van een roofvogel terwijl je over bepaalde gebieden vliegt.

Tijdens een van deze meditaties voel ik dat ik door de oceaan beweeg. Ik ervaar de opgaande en neergaande beweging door het water samen met een grote groep walvissen. Tot mijn verrassing stijgen we plots met de hele groep verticaal omhoog naar de sterren. Daar ga ik door een poort heen en daal met een deel van mijn bewustzijn in de ziel van een mensenkind. Van een jongen die op een eiland in de Pacific geboren wordt. Hij/ik wordt opgeleid tot sjamaan. Hij/ik sta in het oerwoud en voel de eenheid en heiligheid van de enorme diepte van de verbondenheid met mijn natuurlijke omgeving.

Tat Aham Asmi

Alle verschillende tijdlijnen komen bij elkaar en bestaan in het nu. Er schiet me een Sanskrit gezegde te binnen: Tat Aham Asmi. Wat betekent, Ik Ben Dat. Dit kon ik altijd wel pakken als begrip, maar nu ook met elke vezel in mijn lijf. Alles wat je ervaart is een reflectie van jou. Wat het met mij doet is dat ik me steeds bewuster wordt van mijn verantwoordelijkheid voor wat ik denk, zeg, en doe. Want dit heeft invloed op alle aspecten van mij.

Herken je iets in mijn verhaal? Wat zijn jouw ervaringen met je andere zelven? Wil je dit delen, ik hoor het graag! Dit kun je doen door hieronder een reactie achter te laten.

Heb je vragen over ervaringen die je hebt gehad? Of over andere onderwerpen als aarding, bepaalde meditaties, fysieke ongemakken, moeheid of een burn out, ervaar je gevoelens van angst en onveiligheid, of wil je meer helderheid over je spirituele weg? Hiervoor reserveer ik elke maand 4x een half uur voor gratis sessies. Je kunt alle vragen stellen, en ik zal je tips geven die je meteen kunt toepassen zodat je meer rust en ontspanning in je lichaam kunt ervaren. Je kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar info@rozedraak.nl

Hartegroet,
Rozemarie

ps Heb je mijn gratis e-book met "5 Gouden tips om op elk moment rust te vinden in je lijf " al ontvangen? Je kunt je hier aanmelden om je exemplaar te ontvangen.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

2 gedachten over “Je Multidimensionale Aspecten – Schuilt er een Draak in jou?”

  1. Hi Rozemarie, even een korte reaktie na het lezen van jouw verhaal over de roze draak. Dank je voor de uitnodiging om dieper in te voelen op mn multisdimensionale aspecten/gidsen. Ik voel dat er een grote blijheid/opgewondenheid ontstaat, alsof iets dolgraag ontdekt wil worden. Even het zoeken tot stilstand brengen en kijken wat naar mij toe wil komen. Dank je !

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.