Klank en je immuunsysteem

Hoe gaat het met je? Wat gebeurt er veel op dit moment. Velen van jullie zitten thuis, en er zijn veel vragen zoals; hoe lang gaat dit duren? Wat kan ik doen om gezond te blijven?

Korte klank sessie

Ik stelde mezelf de vraag vanochtend; wat kan ik bijdragen? Ik kreeg gelijk de volgende ingeving. Een aantal jaren geleden heb ik korte consulten van 15 minuten gegeven in een kristalwinkel. Mensen konden gewoon binnenlopen en gaan zitten. Ieder benoemde in een individueel consult wat er op dat moment voor hun speelde. Dat ging van fysieke ongemakken, terugkerende thema's in hun leven waar ze tegenaan liepen, angsten, vermoeidheid en burn outs, tot meer verbinding voelen met hun subtiele multidimensionale lichamen. Ik stemde me op hun af en maakte klanken met mijn contrabas, kristallen klankschalen en stem. Soms zette ik even een remedie in, het ging erom wat die persoon in dat moment nodig had. Ook kwam er reading informatie door.

Dit is een afbeelding van een cymatic; een geometrisch 3D patroon veroorzaakt door geluid. Klank kan dus dit effect hebben in je lichaam!

Het is opvallend hoeveel effect dit teweeg brengt; onmiddellijke aarding, een loslaten gevolgd door ontspanning, inzichten en herkenning. Er kwamen zelfs honden met hun baasjes langs voor een klankbad!

Online

Het mooie is dat dit online kan. Je kunt via Skype of FaceTime aangeven wat er speelt bij jou, en er live bij aanwezig zijn terwijl ik een klank heling geef en de opname maak. Of je kunt me een email sturen waarin je kort aangeeft wat je thema is en waarvoor je de klank heling wilt. Deze maak ik vervolgens op afstand, neem hem op, en stuur hem naar je toe. Je kunt de opname naar behoefte op elk gewenst moment inzetten, zoveel en zolang als nodig is.

Wat levert het je op?

  • ● ont-spanning
  • ● je gaat uit je hoofd en in je lijf
  • ● gronding
  • ● balans, gecentered zijn
  • ● inzicht in wie en wat je Bent

Kortom, je immuunsysteem krijgt een boost, elke keer weer als je de opname luistert. Doordat je lichaam en geest tot rust komen en je zelfhelende vermogen van je lichaam wordt aangezet.

Heb je interesse voor een kort klank consult van 15 minuten wat 'straight to the core' gaat? Mail mij, info@rozedraak.nl, dan maken we een afspraak. De kosten zijn €30.

Zorg goed voor jezelf en elkaar,
hartegroet,

Rozemarie

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.