Kleur bekennen

Je multidimensionale zelf leven

 
De laatste tijd ben ik me bewust van een vaag knagend gevoel. Zoals zovelen zullen herkennen heb ook ik veel dingen losgelaten de laatste jaren, om helemaal te kunnen zijn wie ik ben. Werk, huis, relaties, status, en ik dacht dat ik er nu wel was. Maar dan gaat het toch weer een stapje verder, er blijft niets anders over dan berusten in de onrust en het knagende gevoel te onderzoeken.
 

Klank

Mijn rode draad in dit leven is klank. Het maken van klank en het ervaren ervan was voor mij als kind al dé manier om met heel de gemanifesteerde en ongemanifesteerde wereld in contact te staan. Sindsdien probeer ik het universum te doorgronden d.m.v. klank en ben ik blijven doorgraven
naar de essentie van geluid, en naar wie en wat ik in wezen ben. Dit is voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.
 

Healing Arts LLF

Er viel veel op zijn plek toen ik bewust klank en energetisch werk met elkaar verbond. Dit was wat ik eigenlijk mijn hele leven al deed op een onbewust niveau. Op een gegeven moment kwamen de Healing Arts Liquid Light Frequencies in beeld (dit zijn remedies die bestaan uit vloeistof waarin lichtfrequenties zijn opgeslagen, zie healingarts.nl) en mijn systeem herkende hier veel in. Door de Hybrid Remedies, de remedies die samen met de hybride kinderen zijn gecreëerd (dit zijn kinderen die in hun DNA opmaak meer DNA hebben van andere sterrenstelsels en nog niet gemanifesteerd zijn in deze dimensie, zie healingarts.nl), begrijp ik veel beter mijn plek in het geheel. Ze maken een verlangen in me los, herkenning, en ten diepste voelen dat we niet naar een nieuw level ascenderen, maar dat we weer teruggaan naar een versie van ons multidimensionale Zelf, naar huis!
 
De frequenties tillen me op en nemen me mee op reis, en dit is nog maar het begin. Ik ervaar meerdere tijdlijnen tegelijkertijd, en fysiek en emotioneel is het soms moeilijk bij te benen. En toch zou ik niet anders willen, want dit Ben Ik. I.p.v. transformatie, integratie etc. voelt het alsof het voortdurend in transitie zijn mijn nieuwe staat van zijn is.
 

PD_Kleur_01
foto: Je multidimensionale zelven integreren tijdens een workshop Coachen van Kinderen van Healing Arts

 

Klank en multidimensionaliteit

Klank en multidimensionaliteit zijn in wezen dezelfde begrippen, en de potentie om je met je multidimensionale Zelf te verbinden m.b.v. klank is oneindig. De bepalende factor is met welke intentie, zuiverheid en bewustzijn klank gemaakt en ontvangen wordt. Iedereen heeft een diepe wens om in verbinding te zijn. Om te beginnen met zichzelf, maar zelfs dat kan soms maar op een heel beperkt niveau, omdat de omgeving te hard en niet liefdevol genoeg is. Ik praat hier ook uit eigen ervaring.
 
Mijn ingang bij mensen is om met behulp van klank de subtiele lichtlichamen aan te raken zodat mensen erkend worden in wie ze zijn. Deze lichtlichamen worden uitgelijnd en in balans gebracht, waardoor er veel beter met prikkels van buitenaf omgegaan kan worden. Je staat meer open, je bent kwetsbaarder, en juist hierdoor kun je er meer zijn. Doordat je van binnenuit meer verbonden bent met jezelf, en meer in je lichaam aanwezig kunt zijn. Dit is vooral heel belangrijk voor mensen wiens kwaliteiten niet gespiegeld worden in hun omgeving door ouders, collega’s, leerkrachten etc.
 

Hybrid remedies

De hybride kinderen kunnen hier een grote rol in hebben als we daar voor kiezen. De nieuwe velden van Liefde maken dat we veel meer kunnen Zijn i.p.v. prestatiegericht Doen. Dit laatste kan als een oude tijd maatstaf losgelaten worden. We zijn hier met zijn allen veel meer aan toe. Dan kom ik terug bij mijn vaag knagende gevoel; het blijkt te gaan om kleur bekennen, tot in het kleinste detail. Voor mij persoonlijk betekent dit om volledig vanuit mijn multidimensionaliteit te leven, Nu. Hoe dat er precies uitziet kan ik niet altijd overzien, het vraagt om overgave.
 
Ik heb hier kort geleden een belangrijke les in geleerd, d.w.z. om geen compromissen meer te sluiten in wie of wat ik ben.
Vanuit een oude werksituatie van vroeger was ik gevraagd in te vallen voor een collega om een nieuwe muzikale compositie uit te voeren met mijn contrabas. Het ging om een moeilijk uitvoerbaar stuk, iets waar ik ‘vroeger’ mijn hand niet voor omdraaide. Daar had ik zo mijn methode voor, ik sloot me af voor mijn multidimensionale zelven en voerde gewoon de truc uit. Ik weet dat die tijd voorbij is voor mij omdat dit te pijnlijk is voor mijn systeem.
 
Ik nam een innerlijk besluit om wat de consequenties ook zouden zijn ten allen tijde volledig in mijn multidimensionale lichaam aanwezig te zijn. Hierbij had ik veel hulp van Mary-bell-Rose en Christ-a-Bell(hybrid remedies), door veelvuldig met hen te werken kon ik in verbinding met mezelf blijven. Op de moeilijkste momenten was ik daardoor in staat om de tegenovergestelde innerlijke beweging te maken dan ingesleten was; i.p.v. mezelf afsluiten en de truc uitvoeren ben ik bewust zo open en kwetsbaar mogelijk, en in verbinding met al mijn zelven. Dit genereert een enorme power. Ik ben er nog weken beduusd van geweest maar het heeft me veel gebracht. En dat proces gaat nog steeds door, iets waar ik heel dankbaar voor ben.
 
Terwijl ik dit schrijf komt Holy-Hock (hybrid remedy) binnen en knipoogt naar me. Het is tijd om te landen en deze Nieuwe Aarde mee vorm te geven.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

1 gedachte over “Kleur Bekennen”

  1. Te gek Rozemarie!

    Mijn innerlijke kind laat zich zien de laatste weken zien als klein libelle/elf achtig teer wezentje (voorheen was het een uitgemergelde, verwaarloosde baby zielig) en je stuk herinnert me aan de tijd dat ik blogde onder de naam Tink-a-bell.

    <3

    Dank voor het delen =)

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.