Hallo Nieuwe Aarde Mens, je werd welkom geheten op deze Aarde. Maar misschien niet met alles wat je meebracht, omdat het niet gezien kon worden. Nu is jouw tijd om jezelf volledig te omarmen en voluit te leven.

Herken jij je in de volgende punten;

• je hebt altijd een ontheemd gevoel gehad
• je voelt je vaak onveilig of gespannen in gezelschap
• je komt over als een krachtig en open persoon maar van binnen voel je angst en ben je onzeker
• je hebt moeite je eigen plek te vinden, een geschikte opleiding of werk
• je wilt dolgraag op jouw manier je steentje bijdragen in de wereld maar je weet nog niet hoe

Als Nieuwe Aarde mens  en hooggevoelig persoon zit je anders in elkaar dan de gemiddelde mens om je heen. Je ziet meer, voelt meer, en hoort meer. Dit kan lastig zijn omdat je omgeving dit niet begrijpt. En jij begrijpt hen niet waardoor je je heel alleen kunt voelen. Je energieveld trilt vaak met een andere frequentie dan je omgeving en hierdoor ga je je als vanzelf afsluiten, omdat het moeilijk voor je is om op een ontspannen manier aanwezig te zijn.

De voortdurende spanning van binnenkomende prikkels en energieën die zich opbouwt in je lichaam, terwijl er nauwelijks of niet voldoende ontlading is, heeft invloed op je gemoed en je gezondheid. Je voelt je alleen, terwijl je juist zo graag verbinding wilt maken. En nog erger, je raakt de verbinding met jezelf deels kwijt. Dit is eeuwig zonde want hiermee sluit je je ook af van je super mooie kwaliteiten en je creativiteit, en deze zijn juist nu zo nodig in onze samenleving!

Hoe kun je nu op een ontspannen relaxte manier zijn en je weg vinden in een wereld die nog bol staat van de oude energieën?

Dit begint bij je lichaam. Bij landen, aankomen, door je te verbinden met je lijf en met de Aarde. En door je eigen energieveld te leren kennen en voelen.

 

Dit is een weg die ik stap voor stap zelf doorlopen heb. Ik ben als nieuwetijdskind opgegroeid in een omgeving die normen en waarden hanteerde die ik niet begreep. Mensen zeiden het ene, maar deden het andere. Ik voelde me heel alleen hierdoor, en op het moment dat ik energetische studies ging doen heb ik pas echt begrepen dat er meer mensen zijn zoals ik. Helder voelend, – horend, en –ziend, en ogenschijnlijk goed functionerend. Krachtig en talentvol, maar van binnen zich heel onveilig voelend en vaak uit balans.

Ik heb jarenlang niet begrepen waarom ik anders was dan de rest. Ik was vaak uitgeput na een werkdag of een sociale bijeenkomst, en ik begreep niet waarom dat zo was. Bovendien had ik grote moeite met onechtheid en onrechtvaardigheid. Achteraf gezien begrijp ik dat ik allerlei energieën van mijn omgeving oppikte. Dit in combinatie met niet goed in mijn lichaam zitten en dus ook niet goed geaard zijn maakte dat ik al gauw ‘vol’ zat. Dit heeft gevolgen op vele gebieden van je leven. Op je humeur om mee te beginnen, op je gezondheid, en je sociale contacten.

Hoe zou het zijn voor je als je;

• rust en veiligheid in jezelf en je lichaam kunt ervaren, waar je je ook bevindt?
• durft te vertrouwen op je gevoelens en je intuïtie
• in alle rust je eigen plek en ruimte kunt innemen
• meer focus hebt en helderheid over hoe je jouw bijdrage in de wereld vorm kunt geven
• je vrij voelt in het contact met mensen en gezonde gelijkwaardige relaties kunt opbouwen
• geniet van het leven en de dingen doet die je leuk vindt
• je levensenergie en creativiteit voelt stromen

In het 1 0p 1 traject “Kom Thuis in Jezelf en je Lichaam” ga je dit stap voor stap binnen halen. De kern hierbij is je te verbinden met je fysieke lichaam. Want dit is het anker waarmee je jouw hele zijn als mens en spiritueel wezen verbindt met deze Aarde. Ook het kind in jou krijgt de aandacht die het verdient, zodat het begrip over wie en wat je werkelijk bent helder wordt.

Wat levert dit traject je op?

• je landt in je lichaam waardoor je kunt ontspannen
• je weet wat je moet doen om rust en veiligheid in jezelf te ervaren
•  je creativiteit gaat weer stromen
•  je durft meer te vertrouwen op je intuïtie
• je ervaart dat in je kwetsbaarste en meest sensitieve kant je grootste kracht en kwaliteiten zitten
• je ervaart hoe je vanuit het magische kind in jou kunt zijn en spelen in deze wereld
• je bent er klaar voor om je ruimte in te nemen en deze kwaliteiten in te gaan zetten
• je hebt meer begrip over, en verbinding met je multidimensionale aspecten
• zelfvertrouwen
• je durft veel meer je gevoel toe te laten en ervaart meer diepgang in je leven
• je bent meer gegrond, meer in balans en gecentered
• je hebt meer energie, je voelt je lichter en bent gezonder
• je kunt gemakkelijker focussen
• je voelt meer verbinding met jezelf, met de mensen en de wereld om je heen, en met wat je doet

Praktische details

Het traject bestaat uit 5 sessies van anderhalf uur. Deze zijn live of online, en zullen ongeveer 1 x per maand plaatsvinden, afhankelijk van jouw tempo en het matchen van onze agenda’s. De live sessies zullen in het Sansoma Instituut in Doorn, provincie Utrecht, plaatsvinden.

Investering

Jouw investering voor het 1 op 1 traject ” Kom Thuis in Jezelf en je Lichaam” is €750 (inclusief BTW). Er is ook de mogelijkheid om in 2 maandelijkse termijnen van €375 te betalen, of in 3 maandelijkse termijnen van €250.

Wat zeggen anderen over Rozemarie

Ik heb nu 2 sessies van jou gehad, en ik ben zeer onder de indruk van de zuiverheid waarmee je heel snel en direkt zonder één woord te veel tot de essentie komt van wat er aan de hand is. Voor mij ben jij een waarachtige healer, met als kenmerken: Zuiver/helder/toegewijd/ pretentieloos/ to the point, geen woord, toon of klank te veel/respectvol. Ik voel me veilig en jij weet precies wat je te doen hebt. Dankzij de 2 sessies bij jou heb ik grote stappen kunnen nemen in de spannende overgang van oud naar nieuw, er is weer richting en focus waar ik daarvoor alle kanten op schoot. Jij hebt mij geholpen toegang tot heel diepe niveau’s te krijgen waar nu eindelijk heling plaats mag vinden, zodat ik daadwerkelijk in mijn eigen kracht kan staan. Van harte dank hiervoor,
Petra

Enorm bedankt voor deze mooie en verhelderende sessie. Wat was het ontzettend nodig en wat heeft me goed gedaan. Ook ben ik enorm blij met de tips de je me hebt aangereikt en de dingen waarvan je me bewust hebt gemaakt. Dankjewel daarvoor!
Astrid

Mijn ervaring tijdens een sessie door Rozemarie: Bijzonder en krachtig!
Direct aan het begin van de sessie ontstond er een enorm krachtig liefdevol healingsveld sterk verbonden met de aarde, waardoor mijn systeem zich in veiligheid ten diepste kon ontspannen en loslaten.
Healingenergie in combinatie met klanken van de contrabas welke voelbaar waren in al mijn cellen, energie los makend, ondersteunend, verwarmend en soms ontroerend, deden liefdevol hun werk. Readingsinfomatie tijdens de sessie werd helder en praktisch vertaald, waardoor het gevoel het meteen kon oppikken om het direct toe te passen in mijn dagelijkse leven en ontwikkeling.
Rozemarie werkt vanuit een schitterende puurheid, kracht en helderheid in sterke verbinding met Moeder Aarde.
Voor mij een hele bijzondere ervaring welke zeer ondersteunend voelt in mijn ontwikkeling en groei!Dankjewel!
Kiki

Ik kamp al meer dan 10 jaar met burnout-klachten.  In die 10 jaar heb ik allerlei alternatieve therapieën gevolgd. Ze hielpen voor even en daarna was ik weer terug bij af.
De 1e healing/reading-sessie van Rozemarie was/is voor mij een enorme openbaring. Nu begrijp ik wat mijn uitdaging in dit leven is en wat nog belangrijker is: Ik kan daar zelf ook mee aan de slag om dit aan te pakken. Bij al die vorige behandelingen legde ik m’n burn-out bij de behandelaar op tafel, in de trant van: Hier heb je m’n probleem en los het maar op. Ik plaatste het duidelijk buiten mijzelf.
Door nu mijzelf in balans te brengen met ondersteuning van vervolg healing/reading-sessies bij Rozemarie ziet mijn leven er al een heel stuk beter uit. Meer in balans, meer geaard, meer mezelf. Na een lange zoektocht eindelijk de juiste aanpak gevonden.
RobertJan

Lieve Rozemarie, bedankt voor de mooie sessie die ik van je mocht ontvangen! De energetische scan die je van me maakte kwam zo overeen met hoe ik me voelde. Je hebt me rust gegeven, en waardevolle inzichten. Je werkwijze is zeer gentle en liefdevol. Ik heb het gevoel dat dit nog wel even doorwerkt in mijn systeem en voel me nu al zo veel rustiger! Dank je wel!!
Liefs, Leideke.

Schrijf je in voor dit 1 op 1 traject “Kom Thuis in Jezelf en je Lichaam” en stuur een mail naar info@rozedraak.nl