Kom Thuis in Jezelf en je Lichaam

Playshop Multidimensionaliteit en Klank

Herken je dit?

• je hebt altijd een ontheemd gevoel gehad
• je voelt je vaak gespannen in gezelschap
• je komt over als een krachtig en open persoon maar van binnen voel je je onzeker en niet altijd veilig
• je hebt moeite je eigen plek te vinden, een geschikte opleiding of werk
• je wilt dolgraag op jouw manier je steentje bijdragen in de wereld maar je weet nog niet hoe
• je hebt een verlangen om meer met je stem en klank te werken
• je wilt graag meer verbinding met je multidimensionale aspecten

Nieuwe Aarde

Als Nieuwe Aarde mens en hooggevoelig persoon zit je anders in elkaar dan de gemiddelde mens om je heen. Je ziet meer, voelt meer, en hoort meer. Dit kan lastig zijn omdat je omgeving dit niet begrijpt. En jij begrijpt hen niet waardoor je je heel alleen kunt voelen. Je energieveld trilt vaak met een andere frequentie dan je omgeving en hierdoor ga je je als vanzelf afsluiten, omdat het moeilijk voor je is om op een ontspannen manier aanwezig te zijn.

De voortdurende spanning van binnenkomende prikkels en energieën die zich opbouwt in je lichaam, terwijl er nauwelijks of niet voldoende ontlading is, heeft invloed op je gemoed en je gezondheid. Je voelt je alleen, terwijl je juist zo graag verbinding wilt maken. En nog erger, je raakt de verbinding met jezelf deels kwijt. Dit is eeuwig zonde want hiermee sluit je je ook af van je super mooie kwaliteiten en je creativiteit, en deze zijn juist nu zo nodig in onze samenleving!

 

Hoe zou het zijn voor je als je;

• rust en veiligheid in jezelf en je lichaam kunt ervaren, waar je je ook bevindt?
• durft te vertrouwen op je gevoelens en je intuïtie
• in alle rust je eigen plek en ruimte kunt innemen
• meer focus hebt en helderheid over hoe je jouw bijdrage in de wereld vorm kunt geven
• je vrij voelt in het contact met mensen en gezonde gelijkwaardige relaties kunt opbouwen
• je levensenergie en creativiteit voelt stromen

In deze playshop “Kom Thuis in Jezelf en je Lichaam” ga je dit binnen halen. De kern hierbij is je te verbinden met je fysieke lichaam. Want dit is het anker waarmee je jouw hele zijn als mens en spiritueel wezen verbindt met deze Aarde. Ook het kind in jou krijgt de aandacht die het verdient, zodat het begrip over wie en wat je werkelijk bent helder wordt.

Een van de middelen die we gebruiken daarbij is klank en geluid. Je stem neemt een centrale plaats in omdat die het dichtste bij je staat, maar elk instrument wat je wilt gebruiken is geschikt om mee te werken. Het gaat over geluid maken en geluid voelen door je lijf, over bewustwording, diepe ontspanning, onbevangen zijn, vrij zijn, stromen, en tegelijkertijd meer landen op deze Aarde. Hierdoor ben je in staat om op een krachtige manier datgene neer te zetten waarvoor je gekomen bent.

Wat levert deze dag je op?

• je landt meer in je lichaam waardoor je kunt ontspannen
• je weet wat je moet doen om rust en veiligheid in jezelf te ervaren
• je ervaart hoe je vanuit het magische kind in jou kunt zijn en spelen in deze wereld, dit is wie je WERKELIJK bent
• je ervaart dat in je kwetsbaarste en meest sensitieve kant je grootste kracht en kwaliteiten zitten
• je durft meer je gevoel toe te laten en ervaart meer diepgang in je leven waardoor je je meer verbonden voelt met jezelf, met de mensen en de wereld om je heen, en met wat je doet
• je durft meer te vertrouwen op je intuïtie zodat je met meer gemak keuzes maakt die bij je passen
• je creativiteit gaat weer stromen zodat je je energie gerichter in kan zetten
• je hebt meer begrip over, en verbinding met je multidimensionale aspecten waardoor je steeds meer kunt uitdijen in wie je Bent
• zelfvertrouwen, wat je daadkracht doet toenemen
• je bent meer gegrond, meer in balans en gecentered waardoor je gemakkelijker kunt focussen
• je hebt meer energie en je voelt je lichter waardoor je meer plezier ervaart in je leven


Praktische details

Wanneer: 6 Juli 2019

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: ’t Hart op Zolder, Provincialeweg 66A, Schalkwijk, bij Houten. 20 Auto-minuten van Utrecht, en bereikbaar vanaf station Houten Castellum.

Investering: € 147

NB Koffie, thee en iets lekkers zijn aanwezig. Er wordt gezorgd voor soep en salade voor de lunch, biologisch en vegetarisch.

Je kunt je opgeven door te mailen naar info@rozedraak.nl


Hieronder volgen ervaringen van deelnemers aan de 2-daagse masterclass Multidimensionaliteit en Helen met Klank

 

In een prachtige omgeving, zorgvuldig gekozen en afgestemd op de workshop, biedt Rozemarie Heggen met haar masterclass een bad van verfijning en afstemming. Het was voor mij een diep helende en verrijkende ervaring.
Haar visie op co-creatie in de nieuwe tijd, en op de rol van het innerlijk kind en heling met klank is uniek. Wat zij hierin voor zichzelf heeft ervaren en doorgewerkt, deelt zij nu met anderen. Voor mij was dit precies wat ik nodig had (terwijl ik van tevoren niet zo duidelijk wist, dat dát het was wat ik nodig had).
In verfijning, met humor, schept Rozemarie voorwaarden en ondersteuning in diepe helingsprocessen van het meest kwetsbare deel van het innerlijk kind. Dit heeft me diep aangeraakt, en meteen daarna heeft het me juist zoveel lichtheid en speelsheid terug gegeven. Dat was een groot geschenk. Je kunt zeggen dat Rozemarie je helpt met verder indalen, zodat je nog meer jezelf kunt zijn en nu echt kunt gaan manifesteren met alles wie je (hier) bent. Veel goeds en liefs en alle succes met je mooie werk!
Saskia

Rozemarie weet als geen ander een veilige sfeer te scheppen. Haar oefeningen waren to the point, en afgestemd op wat leefde in de groep. Daardoor kon ik me openen voor diepe gevoelens van het innerlijk kind in mezelf. Ook haar bijzondere fijngevoeligheid gaf mij ruimte te zijn wie ik ten diepste ben. Het diepe contact met mezelf bleek de basis te zijn voor het geven van een healing. Het was prachtig en bijzonder om iedereen een healing te zien geven en om die te mogen ontvangen van een cursist. Ontzettend bedankt Rozemarie, de workshop was een keerpunt in mijn leven!
Enny

Het was een geweldig weekend. Hoewel ik mezelf als geremd zie op het gebied van de stem, heb ik tijdens het weekend niets, of niet veel van deze remmingen en oordelen gemerkt. De eerste dag was voor mijn gevoel luchtig en gemakkelijk. Ik vond het leuk. Ik vond vertrouwen in mijn stem en in wat er gebeurde, wat ik kon geven en ontvangen. Ik vond jouw begeleiding geweldig. Jouw voorstellen waren duidelijk, in een contact met de groep. Er sprak vertrouwen uit jouw houding, een vertrouwen in ons, en hoe wij met onze eigen emoties omgingen. Je kon gebeurtenissen in een kader plaatsen waardoor het duidelijker werd, en er meer begrip ontstond. Dank je wel voor dit prachtige weekend.
Marie-Louise

Door jouw begeleiding kon ik makkelijk contact maken met mijn innerlijk kind en een enorm liefdesveld voelen. Ik voelde me gezien op een diepere laag, dit heeft veel losgemaakt in mij. De rust, openheid en het vertrouwen tijdens de twee dagen vond ik erg prettig! En natuurlijk de combinatie met jouw prachtige instrument!! Magisch!
Annick

Je hebt een veilige en open sfeer gecreerd waarin ieder zichzelf kon zijn. Zo puur en zonder oordeel. Een bad van gelijkwaardigheid. In het hier en nu zijn, te midden van schoonheid, creativiteit, zorgvuldigheid en gelijkwaardigheid was wat ik nodig had, en wat ik gelukkig ook kon ontvangen en van kon genieten.
Hedie

Voor mij was het een heel bijzonder weekend. Hierna snapte ik veel beter je website. Ik heb meerdere multidimensionale velden gevoeld, ervaren. Aan het eind van het weekend vond ik het leven zoveel meer diepgang hebben. Tijdens het weekend, toen we met de opdracht aan de gang gingen om ons innerlijk kind kwetsbaar te laten zien, heb ik haar heel goed in mijn buik gevoeld.
Anita


Verbind je met wie je ten diepste Bent, en leef je leven in vrijheid

Schrijf je in voor deze dag en mail naar info@rozedraak.nl