Hieronder volgen klank helingen, ze zijn voor jouw persoonlijk gebruik. Ik adviseer je te luisteren met een koptelefoon, dan heb je het meeste profijt van de helende frequenties.

"Stem je eerst af, kom uit je hoofd,
ben in je lijf, en word ontvankelijk en stil..."Verbind je met de walvissenmatrix, en alle oerkennis sinds het begin der tijden.
Rozemarie Heggen: contrabas


Ervaar je multidimensionale velden:

Joanne en Elaine: stem
Corine: fluit en klarinet
Cedric: piano
Rosa: viola da gamba
Rozemarie: contrabas


hubbleimage


Torusveld

Deze sound healing ondersteunt je om je torusveld uit te breiden zodat er ruimte van binnenuit ontstaat. Je torusveld zijn al je subtiele, of electro magnetische, energie velden die in en om je fysieke lichaam constant in een doorgaande beweging roteren door de verticale as van je lichaam naar buiten én naar binnen toe. Het beeld van een donut kan hierbij helpen.
Er ontstaat meer verbinding tussen je subtielere lichamen en je fysieke lichaam. Je kunt ervaren dat de afscheiding van je fysieke lichaam en de fijnere velden daaromheen vager wordt. Stem je af op de pulsering en golven, wees in het nu, en voel hoe je expandeert in de ruimte.

NB: De soundhealing is geïnspireerd door Peonie, een van de Hybrid Children Frequencies van Healing Arts


Op alle muziek fragmenten rusten auteursrechten, en ze mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt, gepubliceerd, gekopieerd of verspreid via welk medium dan ook.