Blog – Multidimensionaliteit en Helen met Klank

Multidimensionaliteit en Helen met Klank, wat hebben deze 2 begrippen met elkaar te maken? Dit n.a.v. de 2 – daagse masterclass Multidimensionaliteit en Helen met Klank die 29 & 30 september plaats vindt.

Alleerst, waarom heet het een masterclass?
Omdat jij die meester bent, want alle kennis zit al in je. Je gaat niets nieuws leren, maar je gaat je dingen weer herinneren door met klank te spelen.

Multidimensionaliteit en Helen met Klank

Telkens weer blijkt dat je innerlijke staat van zijn ALLES BEPALEND is voor hoe je in het leven staat. Dat geldt voor hoe je dingen doet, hoe je communiceert, hoe je met mensen omgaat, en in het bijzonder; wat het effect is van die innerlijke staat van zijn als je met klank werkt.

Gevoelslichaam

De kern is in hoeverre je verbonden bent met je gevoelslichaam, want van hieruit is er groei mogelijk. Vanuit je gevoelslichaam ben je verbonden met je subtiele velden, daarmee bedoel ik je subtiele energetische lichamen; je mentale lichaam, je emotionele lichaam, en al je fijnstoffelijke spirituele lichamen. Je kunt ze ook je multidimensionale velden noemen.

Chakra

Multidimensionaal

Een dimensie is een veld met een eigen trillingsfrequentie. Multi-dimensionaal wil zeggen dat iets uit meerdere lagen bestaat, die dichter of fijner van trilling zijn. Via je subtiele, of multidimensionale, lichamen ben je verbonden met Al wat is, en dus ook met je galactische afkomst en sterrenfamilie.

Licht

Het gaat om licht, de toegang tot je licht. Licht is voeding en informatie. Hoe meer je verbonden bent met je fysieke lichaam, hoe gegronder je bent, hoe meer licht je kunt toelaten, dragen en belichamen.
Als je met klank werkt voor heling is dit belangrijk. Want naarmate je meer licht belichaamt, hoe meer informatie er overgedragen kan worden via de klank die je maakt.

Energetische verschuivingen

We hebben te maken met enorme energetische verschuivingen in deze tijd. Als je alleen al kijkt naar de frequentie van de Aarde, deze is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Dit heeft zijn weerslag op ons mensen, in ons lichaam en in ons bewustzijn.

Werken met klank

Door bewust met klank te werken kun je sneller en op een diepgaander niveau jezelf, situaties, ruimtes en anderen in balans brengen. Het is hartstikke makkelijk, iedereen kan dit.
Want door klank te maken of het ontvangen ervan, kun je dieper in je lichaam zakken, incarneren, aankomen op Aarde.
Hierdoor ben je meer in staat om je sensitiviteit, je gevoeligheid, en je multidimensionaliteit te omarmen.

Innerlijke kind

Zoals al eerder genoemd in dit blog, je bent verbonden met je multidimensionale velden via je gevoelslichaam. En daarbij komt je innerlijke kind om de hoek kijken, want het gaat over aanwezig zijn in je buik en bekken. Je buik is je zetel van emotie, contact en intimiteit. Dit natuurlijke magische kind heeft toegang tot al die subtiele multidimensionale velden.

Bewustzijn terug in je buik

Er wordt veel nadruk gelegd in deze tijd om je met je hart te verbinden, vanuit je hart te leven. Om uit je hoofd naar je hart te gaan. Ik wil graag een stapje verder gaan. Want om dit evenwichtig te kunnen doen is het nodig dat je in je buik, en je bekken, aanwezig kunt zijn. Dus uit je hoofd in je hart en in je buik. Als die buik leeg is kun je je verliezen in dingen of geen grenzen aanvoelen.
Bovendien heb je je buik nodig om met je vuurkracht te creëren en dingen neer te zetten.

Wat levert deze masterclass je op?

Behalve dat je met klank leert werken, of beter gezegd, doordat je met klank leert werken geeft het je enorm veel;
Lichtheid, speelsheid, aarding, vertrouwen, veiligheid, verzachting, blijheid, ondersteuning, zelfvertrouwen, levensenergie, optimisme. Het helpt je met verder indalen in je lijf zodat je kunt gaan manifesteren, jouw eigen ding doen en dat in de wereld zetten.

Maar lees vooral de ervaringen van vorige deelnemers, die kun je hier vinden.

De masterclass is op 29 & 30 september 2018 in Noord Brabant. Je hoeft geen therapeut te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze masterclass is welkom.

Heb je interesse dan kun je je opgeven via info@rozedraak.nl, tot 15 september is er 50 euro korting. Heb je vragen, stuur me gerust een mail.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.