Op stap met je innerlijke kind

Neem je natuurlijke kracht weer in bezit door je (meer) te verbinden met je innerlijke kind

We gaan op stap, 2 dagen lang de volle aandacht voor elkaar. Jij voor je innerlijke kind, en je innerlijke kind voor jou.

Misschien is dit onderwerp redelijk nieuw voor je, en vind je het spannend om kennis te maken met je innerlijke kind. En misschien ken je hem of haar al, en ben je er klaar voor om je relatie met hem/haar te verdiepen.

Je innerlijke kind speelt in werkelijk ALLE gebieden van je leven een rol. Het is de schat in jou die alles aanwakkert in je leven; je gezondheid, je creativiteit, je bewustzijn en je talenten. Het verdient het dus ook om in de volle spotlights gezet te worden, en exclusieve tijd en aandacht aan hem/haar te besteden.

 

Herken je jezelf hierin:

• je voelt dat je iets unieks te brengen hebt, maar wat dan precies?
• je voelt een leegte in jezelf
• je vindt het lastig om zichtbaar te zijn
• je weet niet hoe je met je gevoeligheid moet omgaan
• je hebt het gevoel dat je nooit goed genoeg bent
• je bent vaak moe, je hebt weinig energie
• je bent bang voor je eigen emoties, vooral je boosheid
• je laat anderen vaak over je grenzen gaan, of gaat er zelf overheen


Deze 2 dagen zijn volledig gericht op je impulsen leren vertrouwen, op je innerlijke kompas herstellen, in je gevoels- en fysieke lichaam zakken, en weer connectie maken met het vuur in je buik en Moeder Aarde.

Je buik, je zetel van contact, intimiteit en creativiteit speelt een centrale rol. Deze tijd staat in het teken van verbinding via het hart, met jezelf, met anderen, en met wat je doet. Maar om je in alle vrijheid met je hart te kunnen verbinden is het noodzakelijk om in je buik aanwezig te zijn. Als je buik leeg is, dan is het moeilijk om jezelf te begrenzen. Je kunt niet meer voelen waar je zelf ophoudt, en waar de ander begint. Hierdoor kun je gemakkelijk over je grenzen (laten) gaan, ontstaat moeheid, en raak je van jezelf verwijderd.

Je innerlijke kind communiceert met jou via je buik. Hij/zij is je essentie, en het deel in jou wat in verbinding staat met de Bron in jou, en oneindig toegang heeft tot je levensenergie. Als je je innerlijke kind op alle lagen integreert, fysiek, emotioneel en spiritueel, dan wordt het een bron van groei en vitaliteit.

Het gaat om quality time voor jou en je innerlijke kind

 

Het gaat maar over één onderwerp; jouw relatie met je innerlijke kind. We gaan de verbinding met je innerlijke kind ontdekken, onderzoeken, en vooral vieren op alle mogelijke manieren. Door te bewegen, te tekenen, klanken te maken, schrijven enz. zal het kind in jou niet langer meer iets vaags bekends voor je zijn, maar wordt het daadwerkelijk een tastbaar en fysiek voelbaar onderdeel van je wezen. En meer dan dat; een indaling in je (gevoels-) lichaam en een basis waarop je leven gebouwd is.

Iedereen heeft de vrijheid om dit op zijn/haar niveau te doen. Van kennis maken met je innerlijke kind tot je verbinden met je multidimensionale velden. Het licht van deze velden is helend en voedend voor je systeem, en je zult hierdoor steeds meer in staat zijn om je unieke kwaliteiten neer te zetten. Het gaat over hoe je je ten diepste met jezelf kunt verbinden, en je natuurlijke (buik)kracht weer in bezit kunt nemen, zodat je je weer levenslustig en vitaal kunt voelen.


Rozemarie weet als geen ander een veilige sfeer te scheppen.
Haar oefeningen waren to the point, en afgestemd op wat leefde in de groep. Daardoor kon ik me openen voor diepe gevoelens van het innerlijk kind in mezelf. Ook haar bijzondere fijngevoeligheid gaf mij ruimte te zijn wie ik ten diepste ben.

Enny


Wat levert deze workshop je op:

• je leert je grenzen kennen en bewaken
• je herstelt je innerlijke kompas en leert op je intuïtie en impulsen te vertrouwen
• je landt meer in je lichaam en op Aarde
• je zult meer ontspannen en gecentered zijn ongeacht de situatie waar je je in bevindt
• je leert te gaan staan voor jezelf en je plek in te nemen met jouw unieke bijdrage
• je krijgt inzicht in je subtiele multidimensionale velden
• je ervaart opluchting, ruimte, vertrouwen, (eigen)liefde, blijheid, levensenergie, levenslust, gezondheid, opwinding, verwondering, rust en inspiratie.


In verfijning, met humor, schept Rozemarie voorwaarden en ondersteuning in diepe helingsprocessen van het meest kwetsbare deel van het innerlijk kind. Dit heeft me diep aangeraakt, en meteen daarna heeft het me juist zoveel lichtheid en speelsheid terug gegeven. Dat was een groot geschenk.
Je kunt zeggen dat Rozemarie je helpt met verder indalen, zodat je nog meer jezelf kunt zijn en nu echt kunt gaan manifesteren met alles wie je (hier) bent.

Saskia


Over Rozemarie

Mijn naam is Rozemarie Heggen en ik begeleid vrouwen, en mannen, om zich opnieuw te verbinden met hun authenticiteit, zodat ze in alle vrijheid hun unieke kwaliteiten en talenten kunnen leven.
In mijn leven staan twee dingen centraal, het innerlijke kind en klank. Ik voel een enorme liefde voor beide, aangezien alles hierin voor mij besloten ligt.

Rozemarie Heggen Contrabas Double Baas Improvisatie Experimentele Hedendaagse Muziek

Dit universum waarin wij leven is gebaseerd op klank, vibratie of trilling. Via je innerlijke kind sta je in directe verbinding met de Bron, waardoor je vanuit die pure en onschuldige staat van zijn datgene weer in bezit kunt nemen wat je al bent: Een Schepper, die op elk moment dat hij daarvoor kiest zijn leven opnieuw kan uitvinden en verwondering en magie in zijn leven kan brengen.

Ik ben voor deze Nieuwe Tijd gekomen om nieuwe energieën te ankeren op deze Nieuwe Aarde. Door bewust met klanken te werken die je in de gelegenheid stellen om dieper in je lichaam te zakken en je eigen licht te belichamen, zodat jij je gaven kan gaan delen met de wereld. Incarneren, aankomen, je plek claimen en je multi-dimensionaliteit ontdekken en omarmen.

Ik droom van een wereld waarin begrippen als gelijkwaardigheid, respect en integriteit kernwaarden zijn. Dus ook wat de balans van de vrouwelijke en mannelijke energieën, zowel in jezelf als mondiaal, betreft. Dit brengt een enorme shift teweeg op alle gebieden: In de natuur, sociale veiligheid, gezondheid, bewustzijn, kunst en wetenschappen.

Mijn opleidingen en werkervaringen:

- Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en heb als professioneel musicus intensief opgetreden, getourd en CD opnames gemaakt.
- Beroepsopleiding bij stichting Raja Yoga in Amsterdam.
- De opleidingen Kosmisch Kristalmaster, Merlin Class en Zelfrealisatie Healer Reader Coach aan het Elohim Centre te Veelerveen. Op dit centrum ben ik als Master (Klank) Healer Reader Coach werkzaam geweest.
- Healing Arts, Verdieping 2, Coachen van Kinderen, en de Docententraining.
Sinds 2011 werk ik in mijn onderneming Pink Dragon als energetisch therapeut, multidimensionaal healer, sound healer en musicus.


Rozemarie, ik ben je héél dankbaar voor deze 8 weken (online cursus 'Enlightened Belly'), ik heb hier een open vertrouwen gerealiseerd tav voelen naar, met en vanuit mijn innerlijk kind, en dat is super belangrijk om verder te genezen van mijn blokkades, om mezelf te worden..  om door te groeien tot een vrije vrouw die het leven aanneemt en leert genieten en vrolijk zijn van binnenuit.

Bérénice

 


Wanneer: 14 & 15 November 2018

Tijd: Beide dagen van 10 tot 17 uur

Locatie: Op 't Hoff, Villebraken 10, 5492 ND Nijnsel (gemeente St. Oedenrode)

Prijs: € 267 (incl. BTW), een biologische vegetarische lunch is inbegrepen in de prijs

N.B. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers, opgave kan t/m 4 november

Meld je aan, en stuur een mail naar info@rozedraak.nl

Ps: Er is een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding te overnachten in Op 't Hoff, en om gebruik te maken van de sauna.