Rozemarie Heggen Contrabas Double Baas Improvisatie Experimentele Hedendaagse Muziek

                                                   

Mijn liefde voor klank speelt een centrale rol in mijn leven. Als kind, en nog steeds, voelde ik een onbedwingbare behoefte om klank te willen maken. Als professioneel musicus ben ik blijven zoeken naar de kracht, diepgang, en de essentie van geluid. Muziek of klank maken, met mijn stem of mijn instrument, is voor mij een heel krachtig middel om me met het leven en mezelf te verbinden, én om het leven te doorgronden. Ook door in de natuur te zijn, in het hoge gras te liggen, de wind, de wolken, de geuren en de rust, voel ik me verbonden met het grotere.

Nieuwe Tijd, Nieuwe Aarde

Ik ben als nieuwetijdskind opgegroeid in een omgeving die normen en waarden hanteerde die ik niet begreep. Ik was vaak uitgeput na een werkdag of een sociale bijeenkomst. Bovendien had ik grote moeite met onechtheid en onrechtvaardigheid. Achteraf gezien begrijp ik dat ik door mijn hooggevoelig zijn allerlei energieën van mijn omgeving oppikte. Dit in combinatie met niet goed in mijn lichaam zitten en dus ook niet goed geaard zijn maakte dat ik al gauw ‘vol’ zat. Dit had gevolgen op vele gebieden van mijn leven. Op mijn humeur om mee te beginnen, op mijn gezondheid, en mijn sociale contacten.

Liefde in plaats van angst

Intuïtief voelde ik dat je kunt leven op een manier die in harmonie is met de natuurlijke wetten van dit universum; gebaseerd op liefde, en niet gebaseerd op angst. Op het moment dat ik energetische studies ging doen heb ik pas echt begrepen dat er meer mensen zijn zoals ik; helder voelend, – horend, en –ziend, en ogenschijnlijk goed functionerend. Krachtig en talentvol, maar van binnen zich heel onveilig voelend en vaak uit balans.

Klank

Alles viel voor mij op zijn plek toen ik bewust klank ging gebruiken voor heling, en de potentie en mogelijkheden hiervan begreep. Ik ben voor deze Nieuwe Tijd gekomen om o.a. met klank nieuwe energieën te ankeren op deze Nieuwe Aarde.

Thuiskomen

Ik heb ervaren dat je op een ontspannen manier aanwezig kunt zijn, en je kwaliteiten kunt leven en delen. Essentieel hierbij is om je te verbinden met je lichaam en met de Aarde. Door bewust met klanken te werken die je in de gelegenheid stellen om dieper in je lichaam te zakken en je eigen licht te belichamen, kun jij je gaven gaan delen met de wereld. Landen, aankomen, je plek claimen en je multi-dimensionaliteit ontdekken en omarmen. Zodat je thuis kunt komen in jezelf.

Ik droom van een wereld waarin begrippen als gelijkwaardigheid, respect en integriteit kernwaarden zijn. Dus ook wat de balans van de vrouwelijke en mannelijke energieën, zowel in jezelf als mondiaal, betreft. Dit brengt een enorme shift teweeg op alle gebieden: In de natuur, sociale veiligheid, gezondheid, bewustzijn, kunst en wetenschappen.

Waar ik van hou

Waar ik enorm van hou is kamperen in de wilde natuur, wielrennen, en ijs maken en vooral eten! Je mag me altijd wakker maken voor een ijsje van goede kwaliteit, romig maar niet te, fris en niet te zoet, het liefst vanille, mokka en hazelnoot.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Mail rechtstreeks naar info@rozedraak.nl voor het maken van een afspraak voor een gratis sessie tot een half uur waarin je al je vragen kunt stellen. Ik zal je minstens 2 tips geven die je meteen in de praktijk kunt toepassen zodat je vandaag nog meer rust, balans, en veiligheid in jezelf ervaart.