Rozemarie Heggen, foto: Annie Niessen

foto: Annie Niessen

Mijn naam is Rozemarie Heggen en het is mijn passie om d.m.v. klank het leven te doorgronden. Ik leer therapeuten, healers en coaches om klank te gebruiken als middel om diepgaander met hun cliënten te werken zodat ze betere resultaten behalen.

Ook begeleid ik vrouwen en mannen om diep in hun buik en bekken te zakken, zodat ze in staat zijn zich ten volle met zichzelf en hun innerlijke kind te verbinden. Ik geloof dat gezonde relaties en een gezonde wereld alleen kunnen bestaan als er individuele balans is.

Ik ben als nieuwetijdskind en hooggevoelige vrouw ervaringsdeskundige wat betreft in je lichaam komen en aarden. Ik weet hoe het is om niet helemaal hier te zijn, aanwezig te zijn. En hoe pijnlijk het is om heen en weer geslingerd te worden doordat je een goede basis in jezelf mist. Alle stappen hierin heb ik zelf doorlopen.

Bovendien ben ik een ervaren therapeut en klank heler, en weet exact hoe met klank en deze thema’s te werken, wat een diepe transformatie mogelijk maakt.

Mijn liefde voor klank speelt een cruciale rol. En klank speelt overal een rol! Het kind in mij wil volop meedoen, ze is mijn kompas. Door haar kan ik groeien, in mijn lichaam komen, de primaire vreugde voelen van het leven, die me voortdurend voortstuwt op alle gebieden. Allereerst in de verbinding met mezelf, en van daaruit met alles wat er is. De klanken en het universum doen hun werk, ik geef daar alleen gelegenheid toe. Pionieren, krabben aan mijn verstand, niet weten, verrassing, en steeds meer mezelf zijn, alles loslaten, mezelf zijn.

Ik geloof in de kracht van klank voor nu en in de toekomst, als katalysator voor je heelwording en bewustzijnsgroei. Door het juiste gebruik van intentie, gewaarzijn en geluid kun je daadwerkelijk invloed uitoefenen op fysieke processen, blokkades oplossen, en is het mogelijk om op cel- en DNA niveau te helen. Met behulp van mijn instrument kan ik jouw unieke essentie en kristallijnen Zelf naar voren halen. Veel oude lagen, tot diep in het DNA en familiekarma, laten dan los, zodat je helemaal kunt worden wie je Bent.

Klank kan ook gebruikt worden om bepaalde bewustzijnsstaten te activeren, je kunt toegang krijgen tot de verschillende dimensies waarmee je in verbinding staat en van daaruit delen van je zelf integreren in je dagelijkse bewustzijn en in je fysieke lichaam. Iedereen heeft dit middel tot zijn beschikking door zijn/haar stem, of een instrument te gebruiken.

Ik ben van kleins af aan gefascineerd door het maken en ondergaan van klank. Als professioneel musicus ben ik blijven zoeken naar de kracht, diepgang, en de essentie van geluid. Hierdoor ging ik steeds meer structuren loslaten, muzikale structuren en ego structuren.

Op het moment dat ik energetische studies ging verbinden met het bewust gebruiken van klank voor heling viel voor mij alles op zijn plek, en begreep ik de potentie en mogelijkheden. Iedereen heeft dit krachtige middel voor handen, maar niet iedereen is zich ervan bewust hoe je ermee kunt werken. Vandaar dat ik intensief met individuele cliënten en groepen werk, door het geven van therapie, workshops, concerten en performances.

Ik droom van een wereld waarin mensen op een gelijkwaardig niveau in co-creatie samenwerken op het gebied van quantumfysica, de kunsten, medische wetenschap en energetisch onderzoek.

Werkzaamheden, en opleidingen die ik op energetisch gebied gevolgd heb:

• 2014 Healing Arts: Docententraining bij Joanne van Wijgerden en Elaine von Nuding.

• 2014 Healing Arts opleiding: Coachen van Kinderen bij Joanne van Wijgerden en Elaine von Nuding.

• 2013 Healing Arts opleiding: Coachen van Kinderen bij Corrie van Rossum.

• 2013 Healing Arts: Verdieping 2 bij Sigrid Karssens.

• Februari tot oktober 2012 werkzaam als Master (Klank) Healer Reader Coach op het Elohim Centre te Veelerveen.

• 2008 tot 2011 de opleidingen Kosmisch Kristalmaster, Merlin Class en Zelfrealisatie Healer Reader Coach doorlopen op het Elohim Centre.

• 1996 tot 2006 Beroepsopleiding Raja Yoga bij Stichting Raja Yoga Amsterdam.

 

Sinds 2011 voer ik mijn eigen praktijk Pink Dragon als energetisch therapeut, sound healer en musicus.