Astrid over haar zoon Wesley, die op het autisme spectrum zit, na een live klank sessie:
 
Voor Wesley was het een fijne ervaring alhoewel hij daarna ook wel aangaf moe te zijn. Begrijpelijk na zo’n sessie….
 
Maandagavond maar vooral ook gisteravond viel me heel op duidelijk toen ik Wesley ophaalde hoe ontspannen en rustig hij was. Energetisch was dat heel duidelijk voelbaar tijdens onze autorit. Voor mij voelde het ook dat zelfs de Healing Arts frequency’s al geïntegreerd waren. Ik voelde een soort kracht & rust bij Wesley, iets wat ik niet eerder zo heb gevoeld.
 
Wesley zelf gaf aan zich rustig te voelen en ook het aarden was heel fijn, vooral merkbaar anders in z’n hoofd. Maar ook was er een gevoel van het hebben van meer zelfvertrouwen. Gaf wel aan de Healing Arts frequency’s toch nog wel te willen gaan gebruiken.
 
Super en zo’n mooi moment dit zondag te kunnen doen, want zaterdag’s was hij nog heel, heeeel erg onrustig, met name over het proefslapen en die onrust was vrijwel zondag en gisteren helemaal weg. Zelfs vanochtend toen ik hem wegbracht was hij nog relaxed. Prachtig hoe ontzettend mooi deze methode voor hem werkt en wat er gebeurt.
Astrid


Ik heb nu 2 sessies van jou gehad, en ik ben zeer onder de indruk van de zuiverheid waarmee je heel snel en direkt zonder één woord te veel tot de essentie komt van wat er aan de hand is.
Voor mij ben jij een waarachtige healer, met als kenmerken:
Zuiver/helder/toegeweid/ pretentieloos/ to the point, geen woord, toon of klank te veel/respectvol.
Ik voel me veilig en jij weet precies wat je te doen hebt. Dankzij de 2 sessies bij jou heb ik grote stappen kunnen nemen in de spannende overgang van oud naar nieuw, er is weer richting en focus waar ik daarvoor alle kanten op schoot. Jij hebt mij geholpen toegang tot heel diepe niveau’s te krijgen waar nu eindelijk heling plaats mag vinden, zodat ik daadwerkelijk in mijn eigen kracht kan staan.
Van harte dank hiervoor,
Petra


Ik kamp al meer dan 10 jaar met burnout-klachten.  In die 10 jaar heb ik allerlei alternatieve therapieën gevolgd. Ze hielpen voor even en daarna was ik weer terug bij af.
In augustus 2012 heeft Rozemarie mij de 1e healing/reading-sessie gegeven. Dit was/is voor mij een enorme openbaring. Nu begrijp ik wat mijn uitdaging in dit leven is en wat nog belangrijker is: Ik kan daar zelf ook mee aan de slag om dit aan te pakken. Bij al die vorige behandelingen legde ik m’n burn-out bij de behandelaar op tafel, in de trant van: Hier heb je m’n probleem en los het maar op. Ik plaatste het duidelijk buiten mijzelf.
Door nu mijzelf in balans te brengen met ondersteuning van vervolg healing/reading-sessies bij Rozemarie ziet mijn leven er al een heel stuk beter uit. Meer in balans, meer geaard, meer mezelf. Na een lange zoektocht eindelijk de juiste aanpak gevonden.
RobertJan


Voor de sessie met Rozemarie  was ik aardig bezig mezelf voorbij te lopen.
Wat betekende dat ik pijnscheuten in mijn been had, slecht sliep door pijn in mijn armen, heup en been.
Een jaar daarvoor was ik opgehouden met mijn werk, maar ook dat hielp mij niet. Ik was nog steeds heel gedreven om dingen af te maken.
Na de sessie met Rozemarie, kwam ik meer tot rust en kan ik mijn energie beter verdelen zonder mij schuldig te voelen als ik niets doe. Geweldig.
Coby


Een indrukwekkende combinatie: Rozemarie en haar contrabass.

Geregeld ben ik naar optredens van Rozemarie geweest waar zij in verschillende formaties als professioneel muzikant speelde. Haar muziek en de manier waarop zij speelt, raakte me altijd enorm.
 Hoewel ik geen idee had van haar bezigheden op het gebied van het healen/readen, verbaast me dit achteraf niet. Ik ben ervan overtuigd dat zij zowel met haar persoonlijkheid als met haar contrabas een gave heeft om mensen te kunnen helpen op hun weg door het leven. 
Wat mij vooral aanspreekt in Rozemarie is haar focus, compassie, integriteit en haar sensitiviteit. De prachtige klanken die zij met haar contrabas maakt, zijn hiermee in overeenstemming waardoor de impact groot is.
Ik  heb een live sessie meegemaakt  en hoewel Rozemarie me met haar muziek eerder ook raakte, kan zij, zowel zichzelf als persoon als haar contrabas in een sessie gerichter inzetten. Hoewel ik het moeilijk vind om hetgeen tijdens een sessie gebeurt onder woorden te brengen of te begrijpen, is het – positieve- effect voelbaar…nog steeds!
Anne


Mijn ervaring tijdens een sessie door Rozemarie: Bijzonder en krachtig!
Direct aan het begin van de sessie ontstond er een enorm krachtig liefdevol healingsveld sterk verbonden met de aarde, waardoor mijn systeem zich in veiligheid ten diepste kon ontspannen en loslaten.
Healingenergie in combinatie met klanken van de contrabas welke voelbaar waren in al mijn cellen, energie los makend, ondersteunend, verwarmend en soms ontroerend, deden liefdevol hun werk. Readingsinfomatie tijdens de sessie werd helder en praktisch vertaald, waardoor het gevoel het meteen kon oppikken om het direct toe te passen in mijn dagelijkse leven en ontwikkeling.
Rozemarie werkt vanuit een schitterende puurheid, kracht en helderheid in sterke verbinding met Moeder Aarde.
Voor mij een hele bijzondere ervaring welke zeer ondersteunend voelt in mijn ontwikkeling en groei!Dankjewel!
Kiki