Sterrenzaad, welke connecties heb jij?

De term 'sterrenzaad' , in het Engels 'starseed', wordt steeds meer gebruikt. Wat is sterrenzaad?
Onze ziel is gefragmenteerd en zoveel groter en uitgebreider dan wij ons kunnen voorstellen. Wij zijn allemaal multidimensionaal, en hebben allemaal meerdere connecties met andere sterrenstelsels. Sterrenzaad zijn mensen die zich bewust zijn van hun verbinding met andere sterrenstelsels. Hun DNA is meer geactiveerd, waardoor hun vibratie hoger is. Ze herinneren zich waar ze vandaan komen. Hoe meer je je herinnert, hoe hoger je vibratie is.

Herinneren

Misschien herken je je hierin? Voel je diep van binnen dat je iets komt brengen?
Door de dichte Aarde atmosfeer kun je vergeten zijn dat dat is waarom je hier wilde zijn. Ook omdat je jezelf niet herkent in wat je aantreft hier op Aarde. Je heelwordingsproces gaat dan ook over je 'herinneren', en 'terug naar huis gaan', i.p.v. dingen te 'fixen'.

Hoe kun je herkennen dat je ergens anders vandaan komt?

De basiskenmerken zijn;

• je voelt je anders
• je begrijpt er niets van hoe mensen met elkaar en met de Aarde omgaan (inclusief het gezin waar je in opgegroeid bent)
• je hebt een groot empathisch vermogen, je kunt mensen en situaties heel goed aanvoelen
• je voelt alle onderstromen, je doorziet elk gedrag en weet of iemand vanuit eigen waarheid spreekt of niet
• je neemt veel energieën op van anderen en je omgeving
• je hoort nergens bij
• je past niet in oude bestaande systemen, zoals school, werk, religie
• je hebt niets met gezag
• je ziet, hoort, of voelt helder
• je voelt een diepe verbinding met de kosmos en de sterren
• je voelt een duidelijke missie om temidden van al dit 'geweld' jezelf te zijn en volgens je eigen waarheid te leven
• verbinding, diepgang, spiritualiteit, ontwikkeling en groei zijn belangrijke thema's in je leven

Wellicht heb je beelden en herinneringen van andere sferen en dimensies. In mijn leven zijn er soms periodes dat zodra ik ga slapen ik urenlang beelden van geometrische vormen zie, of een fascinerend schouwspel van een pulserend veld van manifestatie in de gekste vormen en kleuren. Of daadwerkelijk contact met buitenaardsen, waarvan ik het gevoel heb dat ze komen checken of ik ok ben. Het kan zijn dat ik een energetisch pakketje met informatie opvang, dit wordt ook wel een 'fractal' genoemd, van een boom bijvoorbeeld, via de dolfijnen, of gewoon uit de kosmos.

Heimwee

Het kan heimwee oproepen, als je voelt dat de Aarde niet je thuis is, en je van een andere sfeer met een hogere vibratie komt. Maar ergens heb je ermee ingestemd om hiernaar toe te komen om de wereld van dienst te zijn. Om te helpen die overgang te maken, de transitie van de 3de naar de 4de en 5de dimensie, van het hoofd naar het hart. Van dualiteit en afgescheidenheid naar eenheid. We zijn zo gewend om lineair en logisch te denken. Maar dat is helemaal niet nodig, we bestaan op vele niveau's tegelijkertijd, ook al noemen we dat verleden tijd en toekomst. Als we vanuit ons hart leven zijn we een, en is alles een.

Valkuilen

Er liggen een paar valkuilen op de loer. De eerste is dat je wellicht de neiging hebt om je terug te trekken en in je eigen bubbel te leven. Dit heb ik zelf ook gedaan. Dan hoef je niet te dealen met al die verschillende frequenties die je uit het lood kunnen slaan, en blijf je beter in balans. Balans hebben is belangrijk, maar het is ook juist de bedoeling dat jij je energie en vibratie inbrengt in het collectief, in het oude systeem, zodat het van binnen uit kan veranderen. Dat jij je kosmische aspecten naar de Aarde brengt, zodat ze hier kunnen opbloeien.

De tweede valkuil is dat je jezelf teveel gaat identificeren met je sterrenafkomst, en daar je focus legt. Het is goed om je te herinneren en je vibratie te herkennen, maar je bent hier met een missie. Die kun je volbrengen door je te verbinden met de Aarde. Door jouw energie letterlijk in de Aarde te brengen en door puur jezelf te zijn, op welke manier je dit dan ook uitdrukt.

Onvoorwaardelijke liefde

De kunst is om vanuit compassie en onvoorwaardelijke liefde te zijn en te handelen, ongeacht met wie je te maken hebt. Met je zielsverwanten, en met de mensen waarvoor je gekomen bent om te dienen. Om je wijsheid en liefde mee te delen. Juist die kwaliteiten die je vanuit de hogere dimensies meegenomen hebt. En het is zo belangrijk om dit op jouw unieke manier te doen.

Thuiskomen

Herken je jezelf in dit verhaal? Voel je dat je een missie hebt in het ontwaken van deze Aarde en je medemens, maar weet je nog niet goed hoe je jouw bijdrage kunt vormgeven?
Zijn er eerst andere stappen nodig om een gezonde basis te leggen van waaruit je op pad kunt gaan?

Speciaal hiervoor bied ik het 1 op 1 traject "Thuiskomen in jezelf en je lichaam" aan. Dit traject is bedoeld voor jou de Nieuwe Aarde mens om vanuit ontspanning en rust je levensenergie en creativiteit te laten stromen. Om meer verbinding te maken met al je delen in andere dimensies, zodat deze je voeden en inspireren, terwijl je tegelijkertijd thuiskomt hier op Aarde. Je kunt hier alle informatie lezen over dit traject en je aanmelden.

Hartegroet,
Rozemarie

ps  Mocht je vragen hebben over dit 1 op 1 traject of over andere zaken waar je graag helderheid over wilt hebben, dan kun je vrijblijvend een gratis verbindings sessie tot een half uur aanvragen. Meer informatie over een gratis sessie vind je hier.

pps Heb je mijn e-book "5 Gouden tips om op elk moment rust te vinden in je lijf" al? Je kunt je gratis exemplaar hier downloaden.

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.