Stille Heldinnen

Vandaag vrijdag 8 maart 2019 is het weer Internationale Vrouwendag (en mannen, lees vooral door, het gaat ook over jullie!). Ik had er altijd weinig mee, met extra aandacht vragen voor de positie van vrouwen in deze wereld.

Ik ben er eens voor gaan zitten en heb me afgevraagd waarom dat zo is, tenslotte ben ik ook vrouw. Ik kom tot de conclusie dat dat zo is omdat er voor mijn gevoel zo aan en voor de buitenkant gestreden wordt. Voor de rechten van de vrouw, en voor gelijkheid.

Natuurlijk is dit waardevol. Maar de kern waar het om gaat is de psyche van de vrouw. Completer gezegd, de staat van zijn van de Vrouwelijke Energie in deze wereld, zowel in vrouwen EN mannen.

In deze Heilige Vrouwelijke Energie ligt een hele diepe wond, ontstaan door duizenden jaren van onderdrukking, afwijzing en agressie. Zolang hier niet voldoende bewustzijn op is van mannen en vrouwen, blijven we maar een beetje aan de oppervlakte krabben.

Het maakt niet uit in welk biologisch fysiek lichaam we huizen, mannelijk, vrouwelijk, tweeslachtig, of interseksueel, we hebben allemaal een heel eigen samenstelling van vrouwelijke en mannelijke energieën in ons systeem. En het gaat erom de voor jou juiste balans te vinden die jou doet bloeien en groeien.

Wij zitten allemaal, bewust en onbewust, vol van verwachtingen, druk, en soms eisen vanuit onze omgeving, die graag ziet dat we op een bepaalde manier zijn, ons gedragen, eruit zien, en dingen bereiken in het leven.

Als we dit nu eens voor bullshit aannemen en helemaal teruggaan naar onszelf.
Waar voel jij je goed bij?
Wat zou jij graag willen doen?
Waar gaat jouw staartje van kwispelen?
En nee, niets is te gek.
Waar kom je dan uit?
Waar je nu bent, of toch niet helemaal?

Ik heb besloten om in het kader van Internationale Vrouwendag 3 speciale sessies aan te bieden, gratis. Om de vrouwelijke energie in mannen en vrouwen vrij te laten stromen, zodat de Stille Heldin in jou van binnenuit in vrijheid haar ding kan doen. In man of vrouw, en in alles wat er tussenin zit.

Sleep je jezelf al jarenlang voort op je mannelijke energie? M.a.w. is je innerlijke man uitgeput, en je innerlijke vrouw onderdrukt?
Ben je 'all over the place' en kom je maar niet tot actie? Lees; is je innerlijke vrouw niet ondersteund door je innerlijke man omdat zij hem heeft afgewezen, en hij niet meer weet waar hij het zoeken moet?

Beiden zijn uitersten en een afspiegeling van het collectief.
Het streven is om jouw innerlijke mannelijke en vrouwelijke energieën authentiek te laten stromen, vrij van alle imprints. Om jouw unieke balans te vinden zodat deze energieën in jou optimaal kunnen samenwerken en elkaar ondersteunen.

Wat levert je dit op?

• bewustzijn op alles wat niet van jou is, wat diep transformerend is
• rust en focus op wat jij komt brengen
• je magische kind kan naar voren komen, dit is je grootste creatieve kracht en wie je werkelijk bent
• je kunt daadkrachtig je stappen zetten in verbinding met jezelf

Ik bied 3 gratis Skype sessies van een uur aan die speciaal gericht zijn op dit thema, de Stille Heldin. Voel je dat er in jou een Stille Heldin huist die bevrijd en ondersteund wil worden? Wil je hier graag gebruik van maken mail dan naar info@rozedraak.nl met een korte motivatie, wie het eerst komt het eerst maalt.

Ik wens je een mooie dag toe,
hartegroet,

Rozemarie

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.