Wat wil de Ninja in jou echt?

Het zoontje van mijn vrienden heeft deze tekening van een Ninja gemaakt. Het doet me denken aan hoe 'gewapend' wij volwassenen zijn de meeste tijd. Terwijl, waar we echt naar verlangen is om ons verbonden te voelen. Met onszelf en met anderen.

Experiment

Ik heb een experiment gedaan gisteren. Ik ben in een drukke winkelstraat gaan staan en heb geprobeerd om mensen aan te spreken. Mijn uitgangspunt was om mensen te vragen of ze bekend waren met hooggevoeligheid. 95% Van hen zei 'nee bedankt' voordat ik ook maar mijn mond had open gedaan. Het kan natuurlijk aan mij liggen, maar ik geloof niet dat ik er uit zie als een Ninja ; )

Als je nog eens naar de tekening kijkt, wat mij opvalt is dat hoewel hij of zij gewapend is hij/zij vrolijk 'hoi!' roept. En ik geloof dat wij allemaal diep van binnen precies hetzelfde zijn. Wat denk jij?

Een Ninja in de dop

Wil je komen spelen? vraagt hij/zij. Het is zo essentieel voor ieder van ons om te spelen, ons HELE LEVEN lang. Om vanuit een diepere laag in jou je creatieve kracht en levensenergie te laten stromen. En zo verbonden te blijven met wie je werkelijk bent: Onschuldig, nieuwsgierig, onbevangen, zonder angst, wild en een Ninja in de dop.

Je missie aarden

Voor hooggevoelige- en Nieuwe Aarde mensen is spelen extra belangrijk. Om ontspannen hier en nu in je lichaam aanwezig te kunnen zijn, en zo je missie te kunnen aarden. Voel je diep van binnen dat je een missie hebt? Misschien weet je nog niet precies wat het is, maar je weet wel dat je iets unieks en waardevols bij kunt dragen aan deze wereld.

Lichtheid en diepe verbinding

Is dit herkenbaar voor jou? Schrijf je dan in voor de playshop op 6 juli in Schalkwijk. Een hele dag om vanuit lichtheid en plezier die diepe connectie in jezelf te voelen en in je lichaam te zakken. Alle details over "Kom thuis in jezelf en je lichaam - playshop Multidimensionaliteit en Klank", kun je hier lezen. Je kunt je alleen dit weekend nog opgeven,

hart- en buikgroet,
Rozemarie

Ps1 Heb je vragen hierover? Wil je weten of deze playshop voor jou is? Zijn er andere vragen of thema's waar je al langer mee rond loopt wat betreft je fysieke en mentale gezondheid? Daarvoor bied ik vrijblijvend een gratis sessie aan per Skype van 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen. Ik zal je minstens 2 gouden tips geven waar je gegarandeerd in de praktijk mee aan de slag kunt, zodat je vandaag nog meer ontspanning, rust en veiligheid in jezelf kunt ervaren. Je kunt mailen naar info@rozedraak.nl voor een afspraak.

Ps2 Op mijn Facebook pagina Pink Dragon deel ik regelmatig tips en video’s. Als je onder de header van de pagina klikt op ‘volgend’ dan kun je ‘Als eerste weergeven’ aanklikken. Op deze manier mis je mijn berichten niet. Vind je ze interessant, leuk, waardevol? Geef mijn pagina dan een ‘like’!

Ps3 Heb je mijn gratis Chakra Healing Sounds al ervaren? Om je proces van heling en uitdijen te vergemakkelijken, te verdiepen, en te ondersteunen, heb ik een 3-tal opnamen gemaakt voor het wortel chakra, het sacraal chakra, en voor het zonnenvlecht chakra. Je kunt je hier inschrijven.

Ps4 Mijn e-book “5 Gouden tips om op elk moment rust te vinden in je lijf” kun je hier gratis downloaden.

Ps5 Je kunt me ook volgen op Instagram onder accountnaam roze_pink_dragon.

 

 

FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.